Alasti-klubi riisuu artistit musiikin äärelle - mukana musiikintekijöitä Tuure Kilpeläisestä Anssi Kelaan

24.09.2014 11:00 - Anna Hopi

Helsingin LeBonkissa tullaan syksyn aikana viettämään tunnelmallisia musiikki-iltoja, joita isännöi laulaja Elias Kaskinen. Tähtinä tullaan näkemään Edu Kettunen, Anssi Kela ja Olavi Uusivirta. Klubi-illat alkavat torstaina Tuure Kilpeläisen johdolla.

Mistä Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit -yhtyeen solisti Elias Kaskinen sai idean Alasti-klubin järjestämiseen?

- Nimi on mun keksimä. Roope Salminen ja heidän työryhmänsä ottivat minuun yhteyttä puhelimitse, kun he perustivat LeBonkiin klubiteatterin. He ehdottivat, että voisin suunnitella itse klubi-illan, jota voisin alkaa isännöidä, hymyili Kaskinen Iskelmälle.

- Sitä olin salaa koko ajan toivonut. Ajattelin, että lauluntekoaiheinen ilta olisi kiva. Sellainen, missä puhuttaisiin musiikinteosta. Alasti-klubi on riisuttu - musiikin ympäriltä otetaan pois kaikki ylimääräinen. Yleisö pääsee puhtaan musiikin äärelle. Alasti on aika osuva nimi kokonaisuudelle.

Miten Kaskinen sai Kilpeläisen ja Kelan tähdet mukaan klubi-iltoihin?

- On ollut kontakteja, tuuria ja hyvää tahtoa. Voin sanoa lauluntekijänä, että omista kappaleista on mukava puhua ja kertoa yleisölle. Kun soittelin artisteille, he olivat jo heti alkuunsa kiinnostuneita. Mietittiin ensin, että otetaanko pienempiä artisteja ja kavereita, mutta ajateltiin, että mennään suoraan huipulle.

Alasti-klubilla musiikkikeikka alkaa jo klo 20. Järjestäjät haluavat vastata siihen tarpeeseen, että ihmiset ehtivät vielä levätä ennen seuraavaa työpäivää niin, ettei keikkaa tarvitse jättää kesken. Pitääkö tanssikengät jättää narikkaan?

- Kieltämättä tämä ei ole tanssitapahtuma, kun on istumakatsomo. Siellä ei oikein mahdu tanssimaan, mutta omalla penkillä pystyy hykertelemään. Haastattelen artisteja ja kyselen heiltä kappaleista. Tuntuu aika huikealta, kun kaikki heistä ovat omia esikuvia ja ihailun kohteita. Olen kuunnellut kaikkien kappaleita pienestä pitäen.

Katso alta Alasti-klubin päivämäärät

25.9. Tuure Kilpeläinen

30.10. Olavi Uusivirta

27.11. Edu Kettunen

18.12. Anssi Kela

Lippuja tapahtumaan voit ostaa täältä.Anssi Kelan yksityiskeikka herätti äskettäin innostusta Facebookissa. Lue juttu täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat