Laulajalupaus Peppi Polviander käänsi kelkkansa: Ei suomenkielistä levyä, muutti pois maasta

06.10.2014 14:07 - Anna Hopi

Jonne Aaron otti siipiensä suojaan aloittelevan laulajalupauksen Peppi Polvianderin. Nainen ei kuitenkaan aio suunnitelmistaan huolimatta julkaista suunnniteltua suomenkielistä albumia, ja on myös muuttanut osoitteensa Englantiin.

Peppi Polviander julkaisi keväällä 2013 kaksi singleä, Aavaa ja Auringossa. Niiden jälkeen alettiin odottaa jo pitkäsoittoa, jota kohtaan kiinnostusta ei ainakaan vähentänyt se, että Peppi oli Jonne Aaronin löytö ja Jonne teki kappaleita hänelle.

Nyt on varmistunut, että tuo odotus voidaan lopettaa, eikä albumia tulla julkaisemaan. Peppi julkaisi Facebook-sivuillaan tiedon asiasta:

"Moikka. Mä en oo pitkään aikaan postannut mitään tänne sivulle. Moni teistä tietääkin että muutin takaisin Englantiin alkuvuodesta ja ehkä arvasittekin että pitkään odotettua levyä ei tulla julkaisemaan. Mua jännittää sanoo se koska sitten se on virallista. Mutta niin se vaan on. Elämä vie mukanaan.

Mä haluan kiittää kaikkia teitä teidän kannustuksesta ja tästä mahdollisuudesta tulla kuulluksi, esiintyä ja laulaa teille omassa kotimaassani, omalla kielelläni.
Mä oon pienestä pitäen halunnut olla laulaja ja esiintyjä koska se tuottaa mulle eniten iloa koko maailmassa. Mulle oli ihan mielettömän hieno kokemus päästä niin lähelle unelmaani alettuamme työstämään musiikkia yhdessä Jonne Aaronin kanssa vuonna 2011. Mä en olis ikinä voinut uskoa että kunnioittamani rocktähti, biisin kirjoittaja ja visionääri tulisi mun elämään, antaisi mulle mahdollisuuden ja opettaisi mulle niin paljon. Ehkä enemmän kuin olen oppinut keneltäkään. Yhdessä me saatiin julkaistua kaksi singleä musiikkivideoineen, Aavaa ja Aurinko, jotka pääsivät radioihin soittoon. Kun kuulin oman biisini ensimmäistä kertaa radiossa hypin tasa jalkaa innosta ja soitin ensimmäisenä äidille! Se oli ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista saavutuksista.

Vaikka mun tie toikin mut takaisin Englantiin tämän päämäärän ja unelman tavoittelu ei ole koskaan ohi. Aion edelleen jatkaa musiikin tekemistä ja oman levyn kirjoitusta, tällä kertaa englannin kielellä. Tää nyt on ollut niin sanotusti tällainen pieni miettimis tauko!"

Jos Peppi siis jatkossa julkaisee materiaalia, on kieli vaihtunut englanniksi. Kuuntele alta hänen ainoiksi suomenkielisiksi julkaisuikseen jääneet singlet.

Kilpailut

Uusimmat