Haloo Helsingin Beibi-biisi sai nimensä aivopierusta

07.10.2014 13:00 - Emma Ylistalo

Haloo Helsinki! -bändin solisti Elli Haloo ja kitaristi Jere Marttila kertovat, että välillä parhaat biisit syntyvät ilman suurempaa suunnittelua.

Haloo Helsingin kappaleet syntyvät välillä sillä, että porukalla aletaan soittaa yhdessä. Lyriikoista vastaava Elli Haloo kertoo sanoitustenkin tulevan välillä siinä tilanteessa.

- Siinä vaiheessa, kun en ole vielä tekstittänyt, niin vedän jotain siansaksaa tai jotain ihan omia tekstijuttuja, mitä tulee päähän, artisti kertoi Iskelmälle.

Kun Beibi-biisiä tehtiin, bändin pojat Jere Marttila ja Leo Hakanen soittivat biisiä läpi akustisilla kitaroilla Ellin tullessa studiolle. Silloin Ellin intuitiivinen laulaminen toimi hyvin.

- Beibi-biisin kertsin hookki beibi, niin se tuli nimenomaan tollaisena aivopieruna. Jos Elli olisi alkanut sitä muuten vaan miettimään, että mitähän mä alkaisin kirjoittaa tähän, niin se beibi ei olisi tullut niin luonnostaan siihen, kitaristi Jere Marttila kertoi.

Jeren mukaan biisien tekemiseen tuo myös oman rikkautensa se, että bändissä on neljä erilaista persoonaa, joista jokainen katsoo musiikillisesti asioita vähän eri vinkkelistä.

-  Tekee ihan hyvää vaihtelua, että heitetään aivot narikkaan ja aletaan vaan soittamaan.

 

 

Bändin juuri julkaistu albumi kantaa nimeä Kiitos ei ole kirosana. Kerroimme aiemmin, mistä Ellin ja Jeren mukaan ihmisten tuli olla kiitollisia. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat