Cheek ajokortin saamisesta: "Luulee olevansa aikuinen"

21.10.2014 13:00 - Emma Ylistalo

Cheek hankki ensimmäisen oman autonsa keikkamatkoja varten. Veljen ränsistynyt auto sai räppärin satsaamaan autoon.

Cheek muistelee, että kun hänen veljensä osti itselleen Mitsubishi Lancerin, sitä kutsuttiin isoksi siniseksi. Veljen auto oli sen verran ränsistynyt, että Cheek päätti säästää rahaa ennen oman auton ostoa.

- Siinä meni aika monta vuotta, kortti oli mutta kärryä ei ollut. Sitten jotenkin keikkahommat rupesi vaatimaan sen kiesin jossain vuonna 2004, kun ruvettiin tekemään enemmän. Sitten ostin sellaisen Chrysler Voyager tila-auton. Ei mikään erikoinen mutta ajoi asiansa vallan mainiosti sekin, mies kertoi Iskelmälle.

Ajokortin saaminen merkitsi artistille aikuistumista.

- Siinä vaiheessa jopa luulee vähän että kohta on aikuinen. Kun ei ole oikein ehkä vieläkään saanu tätä lapsenomaisuutta itsestään karistettua, niin en mä tiedä koska se edes muuttuis enää, Cheek naureskeli.

Ensin mies kielsi ajaneensa pillurallia ollenkaan, kunnes hetken mietinnän jälkeen muisti ajelleensa nuorempana ympäri Lahtea.

- Silloin kun ne ensimmäiset frendit sai ajokortit niin kyllä me taidettiin itse asiassa siellä pyörittää meneen, nyt kun uudestaan muistelen asiaa. Silloin jollain frendillä oli perus bemari ja älytön subbari siellä. Ei kuulunut muuta kuin bassoa, kun se jätkä painoi menemään.

 

Jenni Vartiainen kommentoi Cheekin stadionkeikkaa äskettäin. Lue täältä, mitä hän sanoi.

Kilpailut

Uusimmat