Jonne Aaronin kappale kertoo parisuhdemokasta: "Olet munannut kunnolla!"

18.11.2014 18:20 - Anna Hopi

Laulaja Jonne Aaronin Risteyksessä-levy ilmestyi 31. lokakuuta. Miehen uusi rockhenkisempi albumi sisältää monia Negative-vaikutteisia kappaleita, joissa kuuluu tähden viime vuosien kokemukset rakkauden saralla.

Käsi joka sydäntä ruokkii -kappaleessa puhutaan rehellisesti siitä, kun suhteessa kaikki asiat eivät ole menneet auvoisasti. Jotain on mokattua ja asiat ovat todella pielessä.

- Siinä on sellainen tilanne, että olet munannut kunnolla. Oletko mokannut kunnolla. Jokainen voi päätellä tekstistä, että mitä se on. Se voi olla mitä tahansa, missä toisen luottamus menee. Kuitenkin lupaat itsellesi, että parannat tapasi ja tulet paremmaksi ihmiseksi, kertoi Jonne Aaron Iskelmälle.

- Parisuhteessa olette toistenne peilejä ja pidätte toisillenne hehkua. Jos et anna toiselle hehkua, ei hänkään hehku samalla tavalla. Se on mun mielestä hieno kielikuva, että "kunpa vain oppisin unohtaan, virheet anteeksi antamaan, vain puren kättä, joka mun sydäntä ruokkii". Ettei kaivella menneitä, vaan keskitytään tulevaan ja kohdellaan toisiamme mahdollisimman hyvin.

Jonne Aaronin Kaunis kuolee pois -kappale kertoo kuolemasta väkevällä tavalla. Lue tähden kertomus kappaleen taustasta täältä.

Kilpailut

Uusimmat