Neon 2 haluaa tehdä uuden levyn ilman keikkailua - Jussi Rainio kertoo miksi

24.01.2015 17:31 - Anna Hopi

90-luvun suuriin suosikkeihin lukeutuva Neon 2 esiintyi äskettäin We Want More -ohjelmassa, jossa spekuloitiin yhtyeen paluuta.

Lavoille kaksikko ei halaja, sillä esteenä on muun muassa Jussi Rainion Ressu ja Jussi -projekti, joka on miehen silmäterä ja vie häneltä tällä hetkellä aikaa. Voisiko Neon 2 kuitenkin tuottaa fanien iloksi uutta musiikkia?

- Ressun ja Jussin jaloille ei astuta. Meillä on kuitenkin Ramin kanssa hirveä hinku tehdä musiikkia. Aikaa ja mahdollisuuksia keikkailuun ei ole. Jos saamme jonkun levy-yhtiön kanssa sovittua, että meidän ei ole pakko keikkailla, niin se voisi onnistua, kertoi Jussi Rainio.

- Nykyäänhän levy-yhtiöt haluavat, että bändi takuuvarmasti tekee keikkoja. Jos saisimme kuitattua muutamalla keikalla se levy, se on tähtäin. Alamme tehdä biisejä. Ehkä piipahdetaan jossain festareilla jossain vaiheessa. Iskelmäfestivaalit olisi todella hyvä, mutta siellä ollaan kuitenkin myös Ressun ja Jussin kanssa, joten ei pidä sekoittaa asioita liikaa. Molemmissa soi Neon 2, niin ne vähän polkee toisiaan. Suurmittainen keikkailu ei voisi tapahtua Neon 2 kanssa, koska Rami on töissä Espanjassa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat