Suomen euroviisuedustaja julkaisee kokoelma-albumin - kuuntele edustuskappale

03.03.2015 08:43 - Anna Hopi

Sympaattinen Pertti Kurikan Nimipäivät hemmottelee yleisöään The Best of Greatest Hits -kokoelmalla, joka sisältää muun muassa viisukappaleen Aina mun pitää.

Euroviisuissa tullaan kuulemaan Pertti Kurikan Nimipäivien Aina mun pitää -kappale, jonka siivillä bändi on noussut aikamoiseksi ilmiöksi Suomessa ja ulkomailla. Kokoelmalevy The Best of Greatest Hits julkaistaan perjantaina 8. toukokuuta. Albumi sisältää edustuskappaleen Aina mun pitää mukaan lukien 37 kappaletta.

- Levyhän tulee cd:nä ja tuplavinyylinä. Siinä on kaikki meidän biisit. On kiva että saatiin tehtyä greatest hits -levy. Tää on hieno muistutus suomen kansalle kun siinä on meidän vanhempia ja uudempia biisejä, kertoo laulaja Kari Aalto.

- Humppa on mun suosikkimusiikkia, lisää yhtyeen rumpali Toni Välitalo.

Pertti Kurikan Nimipäivät on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisessä mediassa. Yhtyeestä ovat viime viikkoina kirjoittaneet mm. Billboard, BBC, The Guardian, Mirror, Independent, Metro UK, Buzzfeed, Consequence of Sound sekä New Zealand Herald. Yhtyeen ilosanomaa on kotimaisten julkisuuden henkilöiden lisäksi jakanut mm. legendaarinen punkyhtye Dead Kennedys.

Punk-yhtye perustettiin vuonna 2009. Bändin nokkamies Pertti Kurikka säveltää kappaleet, soittaa kitaraa ja kirjoittaa bändin sanoitukset yhdessä Kari Aallon (laulu) kanssa. Pertin ja Karin lisäksi bändiin kuuluvat Sami Helle (basso) ja Toni Välitalo (rummut). Yhtyeen sanoitukset käsittelevät kaikkea mahdollista yhteiskunnan epäkohdista aina epämiellyttäviin jalkahoitoihin asti. Yhtye on keikkaillut ulkomailla runsaasti, minkä lisäksi bändistä on tehty Kovasikajuttu-niminen dokumenttielokuva, joka sai ensi-iltansa elokuvateattereissa keväällä 2012.

Katso Aina mun pitää -musiikkivideo alta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat