Muutto toi rakkauden Stina Girsin elämään: "Se tapahtuu kun vähiten odotat"

21.04.2015 20:42 - Anna Hopi

Laulajattaren elämä muuttui muutamassa kuukaudessa, kun Stina muutti Järvenpäästä Hyvinkäälle.

Stina Girsin Mä tahdon tietää mitä rakkaus on -single rikkoi tähden parin vuoden julkaisutauon. Girs ei ollut täysin tyytyväinen ensimmäiseen Sydän edellä -albumiinsa, ja halusi saada aikaiseksi seuraavaksi jotain enemmän itsensä näköistä.

- Siinä tauossa oli se, että kun toista albumia lähdettiin työstämään, niin haluttiin päästä siitä Idols-leimasta pois. Oli tärkeää löytää oikea Stina ja musiikillinen suuntaus. Sen eteen tehtiin töitä, että löydettiin se, miltä mun musiikki kuulostaa ja miten se erottuu muista, kertoi Girs Iskelmälle.

- Saatiin aikaan levyllinen loistavia kappaleita, jotka ovat aidointa minua. Se oli suurin muutos. Sen lisäksi oli oma henkinen kasvu - kun biisit valmistuivat, kasvoin itsekin samalla. Ei ollut mukana enää mitään päälle liimattua.

Rakkaus tuli vastaan uudella paikkakunnalla

Ensimmäinen levy tehtiin Girsin mukaan kiireesti, ja toisessa albumissa oli tärkeä ottaa aikaa tekstien tekemiseen. Samalla toteutui muutto ja sitä kautta elämänpiirin muuttuminen.

- Vaihdoin summa mutikassa Järvenpäästä Hyvinkäälle. Muutin sinne yksin metsän keskelle. Kaverit ja perhe ihmetteli, että mitä sä siellä teet. Kävin sieltä sitten rohkeasti töissä ja ajelin studion ja kodin väliä. Kolmen kuukauden jälkeen tapasin nykyisen aviomieheni ja rakastuin.

Rakastuminen antoi Girsin mukaan uuden suunnan elämälle.

- Jotain tuollaista tapahtuu juuri silloin, kun vähiten odotat. Olen ollut aina kotihiiri, enkä herkästi lähde mihinkään omasta tutusta ympäristöstä. Tällä kertaa se kannatti.

Stina Girs esiintyy Iskelmäfestivaaleilla perjantaina 26. kesäkuuta. Katso alta Mä tahdon tietää mitä rakkaus on -musiikkivideo.

Kilpailut

Uusimmat