Ile Kalliolla takanaan 40-vuotinen ura - järjestää juhlakonsertit Turussa ja Helsingissä!

19.05.2015 10:20 - Anna Hopi

Marraskuussa pitkän linjan muusikko Ile Kallio esiintyy kahdessa juhlakonsertissa.

Ile Kallio juhlistaa marraskuussa 40 vuotta kestänyttä taiteilijauraansa sekä 60-vuotissyntymäpäiviään kahdella Sata lasissa -erikoiskeikalla. Torstaina 12. marraskuuta Turun Logomossa ja keskiviikkona 18. marraskuuta Helsingin Kulttuuritalolla nähtävät juhlakonsertit sisältävät kaksi settiä. Ensimmäisessä Ile Kallio marssittaa lavalle erikoisvieraita, ja väliajan jälkeisessä osuudessa Ilen nykyinen yhtye Ile Kallio Big Rock Band vie kuulijan juurevalle rock’n’roll -matkalle.

- Kulttuuritalo on minulle lähes pyhä paikka. Murrosiässä ensimmäiset musiikin livekokemukset eturivissä, paristokäyttöinen Telefunken-kelanauhuri sylissä. Jostain syystä kukaan ei koskaan kysynyt mitään nauhurista... Lavalla Fleetwood Mac, Led Zeppelin, Blind Faith, Steppenwolf, Muddy Waters… ja kitaran jättiläisiä: Peter Green, Jimmy Page, Eric Clapton, Johnny Winter… muistelee Ile Kallio.

- Se oli rokin peruskoulu minulle ja jätti pysyvät jäljet sieluun. Ja se kaikki laittoi soittamaan niin että sormiin sattui. Marraskuussa sekä Turun Logomossa että Helsingin Kulttuuritalossa tullaan näkemään arvonsa mukaiset konsertit juhlavuoteni kunniaksi.

Ile Kallio on tuttu Hurriganesin perustajajäsenenä ja kitaristina sekä menestyksekkäästä yhteistyöstään Kaija Kärkisen kanssa. Viime vuonna Ile Kallio teki paluun rock-musiikin pariin uuden yhtyeensä Ile Kallio Big Rock Bandin kanssa. Kokoonpanon tänä keväänä julkaistu albumi Shook Up! debytoi albumilistan sijalla kuusi, ja bändi on esiintynyt koko kevään lähes loppuunmyydyille saleille.

 

ILE KALLION JUHLAKONSERTIT MARRASKUUSSA TURUSSA JA HELSINGISSÄ

To 12.11. Turku, Logomo

Ke 18.11. Helsinki, Kulttuuritalo

 

LIPUT:

Myyntiin ke 20. toukokuuta 2015 klo 9.00

- ennakko alk. 37,50 EUR  (Logomo: Lippupiste, Kulttuuritalo: Lippupalvelu)

- ovelta 39 EUR

 

 

Kilpailut

Uusimmat