Juha Metsäperä vauhdikkaana Iskelmäfestivaaleilla: "En ehdi edes syömään"

25.06.2015 22:20 - Anna Hopi

Juha Metsäperä keikkailee tänään Taikakuu-yhtyeen kanssa Iskelmäfestivaaleilla.

Uusi single Alle metrin päässä -kappale innostaa Taikakuun faneja. Bändi vetää Iskelmäfestivaaleilla useamman keikan. Juha Metsäperän mukaan joka keikalla on eri setti, vaikkakin uutta kappaletta luukutetaan joka keikalla.

- On ihanaa päästä vetämään sellaista iloista poppibiisiä, kun Taikakuulla on muunkinlaista musiikkia. Tulee vähän vaihtelua. Biisissä on hyvä poljento, saa porukan nauramaan ja laulamaan. Se on hyvää tämän päivän iskelmää, kertoi Metsäperä.

Miehen Iskelmäfestivaali on sujunut melkoisen vauhdikkaasti.

- Oli kesän kohokohta päästä tänne! Ihanaa, että saatiin tulla. Taikakuu oli viime vuonna täällä Janne Raappanan kanssa vielä, itse olen aiemmin vetänyt täällä soolokeikkoja. Ihan päällikkömeininkiä, täällä on vähän joka päivä sellainen pääpäivä! Kommentoi mies.

- Kun kävelee ja yrittää käydä syömässä, niin siinä katsoo että yhdellä lavalla on Anssi Kela ja sitä pitää katsoa vähän aikaa. Sitten kun on lähdössä syömään niin tuolla on Neljä Ruusua, sekin pitää nähdä. Sitten alkaakin oma setti! On se kamalaa kun ei ehdi syömään, Metsäperällä on pilkettä silmäkulmassa.

- Vesilinjallakin mennään. Saa nähdä, että kun viimeinen sointu on soitettu, että jos sitä muutaman saunaoluen ottaisi...

Kilpailut

Uusimmat