Vesterinen yhtyeineen esitti akkarikeikalla Turisti-kappaleen - katso video

16.09.2015 14:00 - Anna Hopi

Turisti-kappale käsittelee sukupolvien velkaa toisilleen. Maailmasta täytyy olla jotain hyvää jäljellä vielä lapsille.

Popimpaan ja valoisampaan suuntaan musiikkiaan vienyt Vesterinen Yhtyeineen julkaisi hiljattain uuden singlen keväällä julkaistulta neljänneltä studioalbumiltaan Onnellinen mies. Uusi single on nimeltään Turisti ja sen myötä bändi lähtee samannimiselle kiertueelle Suomeen marras-joulukuussa. 

- Facebookiin on tullut jo jänniä ehdotuksia laidasta laitaan. On nuotiopaikka jossain kukkulan kupeessa, jossa saa keitettyä pannukahvit ja joku hieno vanha ravintola, joka ei ole jengillä yleisesti tiedossa, kertoi Tero Vesterinen Iskelmälle.

- Taisi tulla joku vanha juopottelupaikkakin jo tulla esille. Sellaisia paikkoja on tuntunut ihmisillä tulevan mieleen, mihin tavalliset matkaoppaat eivät opasta. Sehän siinä on se suola. Paikalliset tietävät mestat parhaiten, on hieno päästä käymään niissä.

"Omaa pesää ei voida sotata yltiöpäisesti"

Vesterinen yhtyeineen vieraili äskettäin Iskelmän toimituksessa akkarikeikalla. Miehet esittivät Turisti-kappaleen toimituksen väelle.

- Me ollaan soitettu akkariversioita useista biiseistä. Siitä villiintyneenä päätettiin, että tehdään enemmänkin akkarikeikkoja, lupasi solisti.

- Turistin pointti on se, että olemme velkaa heille, jotka ovat menneet, ja heille, jotka ovat tulossa. Omaa pesää ei voida sotata yltiöpäisesti. Se käsittelee sukupolvivelkaa tulevaisuuteenkin, maailmasta pitää olla jotain jäljellä. Olemme täällä vain hetken ja lapset tulevat meidän jälkeemme.

Hyvänä livebändinä tunnettu Vesterinen Yhtyeineen haluaa kiertueellaan asettua turistin asemaan ja vierailla keikkapaikkakuntien omalaatuisimmissa turistinähtävyyksissä ennen illan keikkaa. Bändi tulee keräämään vinkkejä kunkin keikkapaikkakunnan omalaatuisimmasta turistinähtävyydestä Facebook-sivuillaan.  

Katso keikkaveto ylhäältä.

Kilpailut

Uusimmat