Jari Sillanpään ja lauluopettaja Maija Hapuojan erikoinen keikkaidea: "Yleisölle oma tyyny mukaan"

18.09.2015 10:09 - Anna Hopi

Jari Sillanpää on nähty aika ajoin lavalla lauluopettajansa Maija Hapuojan kanssa. Tulevaisuudessa yleisö saattaa päästä kaksikon meditatiiviselle keikalle.

Tulevaisuudessa yleisö saattaa päästä kuulemaan Maija Hapuojaa ja Jari Sillanpäätä varsin erikoisellakin keikalla.

- Olemme kehitelleet Jarin kanssa ideaa jo muutaman vuoden ajan. Haluaisimme pitää sellaisen konsertin, jonne ihmiset tulevat oman tyynyn ja jumppapatjan kanssa. Yleisö voisi maata lattialla ja paikalla olisi paljon kynttilöitä. Laulaisimme ihania hitaita ja hiljaisia lauluja, kertoi Hapuoja Iskelmälle.

- Bändi voisi soittaa pitkiä pätkiä yhtä, kahta nuottia ja yksinäinen huilu tai kitara kaikuisi tilassa. Nukahtaakin saisi, muttei kuorsata - tai tulen tökkäisemään. Mun miestä ei voi päästää sinne, hän nukahtaisi samantien, nauroi Hapuoja.

- Olympiastadionin keikkaa edeltävissä harjoituksissa juuri puhuttiin, että seuraavaksi tehdään se. Kuvittele joku kirkko - no, sinne ei varmaan saa tulla nukkumaan - mutta joku luolamainen ihana tila, jossa kaikuu. Siellä olisi tummat tiiliseinät. Se olisi hyvän olon ilta, kaikki olisivat rentoutuneita sen jälkeen, esiintyjät ja yleisö.

Tuota keikkaa on vaikeampi kuvitella olympiastastadionille, vaikka Sillanpää on sanonut sinne vielä palaavansa. Maija on samaa mieltä.

- Kuvittele, jos 30 000 ihmistä alkaa kuorsaamaan samaan aikaan, mitäs sitten?

Kilpailut

Uusimmat