Eija Kantola julkaisi C-kasettisinglen - kuuntele täältä

21.09.2015 13:28 - Anna Hopi

Suomalaiset sanat Rakkauden leikki -kappaleeseen on tehnyt Kyösti Mäkimattila

Eija Kantolan tuleva, lähiaikoina julkaistava albumi on nimeltään Kadonneet laulut. Se kätkee sisäänsä vanhoja hittiklassikkoja. Nyt siltä julkaistaan ennakkona Dusty Springfieldin aikoinaan esittämä Spooky, joka on Kyösti Mäkimattilan käsittelyssä saanut uuden suomenkielisen tekstin ja nimekseen Rakkauden leikki. Mika Toivasen sovitus on tehty ajan henkeä kunnioittaen ja Eijan vahva tulkinta kappaleesta on kuin piste I:n päälle.

- Aiemmin sävellykseen on suomalaiset sanat tehnyt Pave Maijanen, mutta ne eivät oikein istuneet suuhuni. Minun versiooni sanoituksesta vastaa tangokuninkaanakin tunnettu Kyösti Mäkimattila. Hienot sanat, valottaa Eija, joka itsekin on aikoinaan saanut tangokruunun.

- Kappale on siis alun alkaen Dusty Springfieldin esittämä - olen aina tykännyt Dustysta ja hänen biiseistään, tämäkin kappale on todella hieno ja herättää nostalgisia muistoja. Tulevalla levyllä kuullaan enemmänkin vanhoja hittejä. Olen aikoinaan äänittänyt c-kasetille silloisia omasta mielestäni parhaimpia kappaleita. Silloin niitä esittivät muun muassa Carola, Patricia Kaas ja Fredi. Nyt saan tehdä niistä omat versioni.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat