Yonan uusin single kertoo elämänilosta - katso syyskiertueen aikataulu

29.09.2015 10:11 - Anna Hopi

Matka-kappaleessa ei surra menneitä, vaan iloitaan elämän ainutkertaisuudesta.

Suosiotaan vuosien varrella kerryttänyt omaehtoinen laulaja- ja lauluntekjiä Yona esittelee uuden sinkkulohkaisun keväällä julkaistulta Naivi-levyltään. Keikoilla monien suosikiksi noussut Matka-kappale julkaistaan digitaalisesti 9. lokakuuta.

Naivi on tuotteliaan laulajattaren viides sooloalbumi viiden vuoden sisään. Oman soolouransa lisäksi Yona vaikuttaa toisena solistina yhtyeessä Liljan Loisto sekä tekee yhteistyötä lukuisien eri artistien kanssa. Vauhti on tuskin hiipumassa, sillä tänä vuonna Yona on vieraillut jo muun muassa Pyhimyksen levyllä ja vihjaillut somessa tekevänsä räppilevyä yhteistyössä hiphop-yhtye Aivovuodon tuottajien kanssa.

- Olen iloinen Naivin suosiosta. On hämmentävää kun ihmiset osaavat kappaleitten sanat ulkoa ja matkustavat pitkiäkin matkoja keikoillemme. Matka kertoo juuri tästä, rakkaudesta musiikkiin ja elämään, sen ainutkertaisuudesta ja katoavaisuudesta. Kollegani ja yleisöni antavat voimaa ja iloa elämään, toivon että voin tehdä musiikillani samoin, kommentoi Yona.

 

Yonaa voi nähdä syksyn keikoilla seuraavasti:

9.10.         Kuopio, Pannuhuone

10.10.        Joensuu, Kerubi

30.10.        Seinäjoki, Bar15

31.10.        Rauma, Brummi

6.11.          Helsinki, Nosturi (silent gig)

7.11.          Tampere, Monsters of pop

14.11.        Lahti, Torvi

21.11.        Vaasa, Ritz

27.11.        Sipoo, Lilla Villan

Kilpailut

Uusimmat