Saara Aalto yhteiselle joulukiertueelle Teemu Roivaisen kanssa

29.09.2015 12:15 - Anna Hopi

  Jouluenkelit-kiertueella ovat mukana myös paikalliset lapsikuorot.

Saara Aalto ja viime vuoden tangokuningas Teemu Roivainen esiintyvät tänäkin vuonna suosituilla joulukonserteillaan eri puolilla Suomea. Jouluenkelit-kiertue alkaa 30. marraskuuta Lahdesta, josta Saara ja Teemu jatkavat Seinäjoelle, Ruovedelle, Kajaaniin, Ouluun, Kempeleeseen, Kemiin ja Kalajoelle, jossa kuullaan kiertueen viimeinen konsertti 23. joulukuuta.

Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä joululauluja sekä muutama Saaran ja Teemun keikkahitti. Tänä vuonna ohjelmistossa on myös Saaran ja Teemun omia sävellyksiä ja sanoituksia. Konserteissa heitä säestävät Antti Kokkola ja Riku Kantola.

- On hienoa, että viime vuoden kiertue oli menestys. Halusimmekin lähteä tänä vuonna joulukiertueelle uudestaan. Nyt lähdemmekin kiertueelle hieman isommalla porukalla: kiertueella on enemmän paikkakuntia, minkä lisäksi mukanamme on kaksi säestäjää, jotka taitavat niin pianon, kitaran, viulun, haitarin... Tulossa siis upeaa musisointia! Kertoo Saara Aalto.

- Jokaisella paikkakunnalla on mukana paikallinen lapsikuoro. On mahtavaa tarjota lapsille tilaisuus päästä mukaan tällaiseen konserttiin. Viime vuonna yhteistyö sujui todella hienosti ja odotamme innoissamme tämän vuoden kuoroja. Haluamme tarjota ainutlaatuisen, taianomaisen konserttielämyksen upealla tunnelmalla!

Teemu Roivanenkin odottaa kiertuetta.

- Olen äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen, että pääsemme jälleen Saaran kanssa laulamaan rakastamiamme kauneimpia joulunajan lauluja. Kirkoissa musiikki ja laulujen sanat saavat aikaiseksi aina sellaista taianomaista ja herkkää tunnelmaa, mitä muuten on vaikea tavoittaa.


Kiertuepäivät 2015:

30.11. Lahden Ristin kirkko, Lahti
01.12. Seinäjoki Lakeuden Risti, Seinäjoki
02.12. Ruoveden kirkko, Ruovesi
19.12. Kajaanin kirkko, Kajaani
20.12. Karjasillan kirkko, Oulu
21.12. Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkko, Kempele
22.12. Kemin kirkko, Kemi
23.12. Kalajoen kirkko, Kalajoki

Kilpailut

Uusimmat