Anna Eriksson tekee paluun joululevyllä

19.10.2015 16:13 - Anna Hopi

Kaunisääninen Anna Eriksson julkaisee pitkästä aikaa musiikkia - ja tällä kertaa jouluisissa tunnelmissa.  

Suomen menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Anna Eriksson toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa julkaisemalla Gloria-joulualbumin 13. marraskuuta. Joulualbumista julkaistaan myös vinyylipainos, joka ilmestyy 27. marraskuuta.

Gloria sisältää hienoja klassikkojoululauluja kuten Maa on niin kaunis ja Varpunen jouluaamuna, mutta myös harvinaisempia helmiä kuten Joni Mitchellin River ja espanjalaisen kuuluisan laulun Hijo de la luna, johon Anna sai kappaleen tekijältä luvan kirjoittaa suomenkieliset sanoitukset.

- Gloria-albumi on ollut mielessäni jo vuosia. Halusin tehdä klassikon, joka kestää aikaa ja kuunteluita. Gloriasta tulikin mielestäni enemmän hengellinen kuin jouluinen levy, kertoo Anna.

- Suomalaiset joululaulut ovat jollain lailla elämää suurempia. Monissa sanoituksissa on läsnä ymmärrys ajan kulusta ja kaiken katoavaisuudesta. Ne ovat lohduttavia, kipeän kauniita.

Anna Eriksson viimeisin studiolevy Mana (2012) myi reippaasti yli kultaa ja sisälsi hitin Jos mulla olisi sydän. Anna Eriksson palkittiin Mana -albumistaan myös Teosto-palkinnolla.

Kilpailut

Uusimmat