Fanien koskettavat viestit Arja Korisevalle: "Ottaisin sinulta sairauden pois, jos voisin"

04.11.2015 12:41 - Anna Hopi

Arja Koriseva kertoi äskettäin sairastuneensa rintasyöpään. Hänen kirjoituksensa kosketti faneja siinä määrin, että he lähettivät tsemppausviestejä tähdelle.

Iskelmän Facebookissa jaettu uutinen keräsi yli 1 400 viestiä ja paranemistoivotusta rakastetulle iskelmätähdelle. Arja Korisevan tervehtymistä toivottiin muun muassa naisen iloisen persoonan ja koskettavien kappaleiden ansiosta. Monelle Arja on tuonut uransa aikana paljo lohtua ja iloa, ja hädän tullen fanit kurottivat kätensä kohti rakastettua artistia.

Lue alta kauneimmat tervehdykset, jotka Arja Koriseva sai faneiltaan.

"Jaksamista, tiedän mitä on olla sairaana. Nyt jo tsempannu 17 kuukautta. Tosin ei sama vaiva."

"Voimia Arja, niin kauan kuin on elämää, on toivoa. Älä menetä positiivistä iloista elämänasennetta... Älä anna periksi!"

"Voimia taisteluun vakavan sairauden parissa. Nyt on onneksi parantumismahdollisuudet. Silloin kun äitini sairastui, ei kaikkea voinut tehdä. Taistelu hänen kohdallaan vei 14 vuotta."

"Älä koskaan anna periksi! Olet ilahduttanut meitä muita niin monia vuosia, että olet ansainnut yksityisyytesi. Ystävättäreni sairastui samaan sairauteen ja juoksentelee nyt maratoneja ympäri Eurooppaa kadehdittavan paksut, uudet hiukset päässä. Voimia niihin kurjiin hetkiin!"

"Voimia Arja. Olet hyvin iloinen ja positiivinen, se auttaa. Nimimerkillä kokemus on. 15 vuotta sitten olin samassa asemassa, nyt on kaikki hyvin."

"Elämän valoisalle ja iloiselle peroonalle haluaisin nyt voimarutistuksen lähettää, kuin myös voimakkaita enkeleitä mukaasi matkaan sairauden kera lennättää!"

"Voimia Arja, olet ollut aina niin iloinen ja kaunis sekä hyväntuulinen, mitä olen TV:stä katsonut ja radiosta kuunnellut. Kyllä sinä selätät sairauden. Minä ottaisin sinulta sairauden pois, jos vain voisin. Älä anna periksi."

"Minulle lääkäri sanoi yhdeksän vuotta sitten, että siitä lähdetään, että ole viiden vuoden päästä elossa. Ja minä olen! Teet vain niin kuin lääkärit sanovat, kestät kaiken niin kuin vain nainen voi. Olet rautaa!"

"Voimia. Luin aamulla kyynelsilmin kirjoituksesi, mutta juuri oikealla asenteella kirjoitit. Nyt on aika levätä ja hoitaa itsesi kuntoon."

"Lähipiirissäni 11 upeaa naista on kokenut saman ja kaikki ovat selvinneet. Nyt vai katse eteenpäin!"

"Kyllä tuollaisella luonteella pärjäät. Elät niin täysillä kuin vaan ikinä. Tänä päivänä päästään hyviin tuloksiin hoidolla. Olet mielessä."

"Itse saman sairauden läpikäyneenä tiedän, että tuntemuksia diagnoosin kuulemisesta hoion loppumiseen on laidasta laitaan. Luottamus suomalaiseen lääketieteeseen nousi kuienkin hoitojen aikana huimasti. /.../ Syöpä on vakava sariaus, mutta rintasyöpä on nykyään parannettavissa niin, etä hyvinkin suurin osa selviää siitä säikähdyksellä. Voimia ja tsemppiä hoitoihin, Arja! Pysähdy ja anna itsellesi lupa olla heikko."

"Sanotaan niin Arja, että älä anna mustan värin tulla sydämeesi. Kun se tulee, niin työnnä se pois. Tsemppiä!"

"Ihana Arja! Koita jaksaa taistella ja uskoa, että selviät. Itse olen taistellut jo seitsemän vuotta vakavaa aivosairautta vastaan. Se vaatii voimia ja uskoa parempaan huomiseen!"

"Kyllä sinä pärjäät Arja. Meillä on hyvät syöpähoidot ja sinun iloinen luonteesi autaa. Taivaan isän käsiin kun annat itsesi, niin kaikki on hyvin. Olet rukouksissa."

"Paranemista ja kaikkea hyvää sinulle Arja! Kuvasi komistaa 86-vuotiaan isäni kirjahyllyä. Sen annoi Leppävirralla Tulenliekissä kuusi vuotta sitten isälleni. Onnittelit häntä lämpimästi ja laulusi tahdissa tanssimme 80-vuotissyntymäpäiviä illan aikana. Katselemme aina kuvaasi yhdessä ja isä muistaa illan tapahtumat hyvin. Nyt on meidän vuoromme täällä kiittaa sinua ja toivoa parantumistasi. Sinun laulusi kantavat ja antavat voimaa."

 

 

Kilpailut

Uusimmat