Olli Herman ja Jussi69 yhdistivät voimansa superbändiin - katso musiikkivideo

18.11.2015 11:19 - Anna Hopi

THe Local Band soittaa lempibändiensä Mötley Crüen ja Poisonin kappaleita. Ensimmäinen musiikkivideo on kappaleesta Sunglasses At Night.

Ystävyyteen ja yhteiseen rakkauteen 80-luvun hardrockia kohtaan perustuva superkokoonpano The Local Band julkaisee debyytti-EP:n Locals Only – Dark Edition 4. joulukuuta. Tänään yhtye on julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa singlelle Sunglasses At Night. Videolla nähdään yhtyeen matkaa Suomen keikkalavoilta aina Japaniin saakka monituhatpäisen yleisön eteen. Videon on ohjannut Ville Juurikkala.

The Local Band sai alkunsa hämyisenä iltana Hollywoodissa vuonna 2013, kun Jussi69 (The 69Eyes) ja Alexi Laiho (Children Of Bodom) tapasivat ja keksivät ajatuksen hauskasta illasta soitellen lempibändiensä biisejä, kuten Mötley Crüeta ja Poisonia. Kaksikko löi idealleen kättä päälle ja lähti heti metsästämään sopivaa laulajaa ja basistia kokoonpanoonsa. Laulajaksi Jussi pyysi Olli Hermania (Reckless Love) ja bassoon valikoitui kitaristilaulajana tunnettu Archie Cruz (Santa Cruz).

The Local Bandin debyytti-EP Locals Only - Dark Edition julkaistaan 4. joulukuuta, joka sisältää Alexin ja Jussin valitsemia, hieman tuntemattomampia suosikkibiisejään.

- Me ei haluttu coveroida niitä hittibiisejä, joita kaikki soittaa ja jotka itse asiassa on jo alkuperäisinä versioina hemmetin hyvin tehty. Me haluttiin yllättää jengi erikoisemmilla, jopa kieroilla valinnoilla. Yhden biisin äänitys venähti lopulta  kokonaiseksi EP:ksi ja lopputulos on perverssi, odottamaton kokoelma mun ja Alexin valitsemia biisejä. Meidän suosikkeja, joita monikaan ei edes tiedä entuudestaan, Jussi69 kertoo.

Locals Only – Dark Edition:

Sunglasses At Night

Untouched

Promises In The Dark

Out Of The Darkness

A Hazy Shade Of Winter

The Darkest Side Of The Night

Waiting For Darkness

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat