Huippuartistit tähdittävät Kummien Joulumielelle -musiikkivideota - katso

20.11.2015 10:26 - Anna Hopi

Katri Helena, Jesse Kaikuranta ja muut tähdet haluavat toivottaa Sinulle hyvää joulumieltä.

Huippuartistien tähdittämä Joulumielelle-single vauhdittaa Lastenklinikoiden Kummien joulukampanjaa. Reipastempoisella joululaululla ovat solisteina Katri Helena, Mikko Leppilampi, Diandra, Jesse Kaikuranta, Laura Voutilainen sekä Jore Marjaranta.

Ajat ovat kovat, mutta reipasta joulumieltä tarvitaan sitäkin suuremmin. Lastenklinikoiden Kummit haluavat välittää tänä sesonkina hyvää joulufiilistä ihan uuden joululaulun avulla. Joulumielelle -kappaleen sanomassa korostuvat yhteinen hyvä ja toisten auttaminen.

-Päätettiin tehdä svengaava joulureggae, sanoo kappaleen tekijöihin kuuluva Niklas Rosström.

- Kaikki säveltävät aina jouluballadeja. Me kuunneltiin läpi aika monta eri tyylilajia ja totesimme, että Amy Winehouse -henkinen joulubiisi voisi olla juuri tähän tilanteeseen sopiva.

Joulumielelle -kappaleen ovat säveltäneet Esa Nieminen sekä Niklas Rosström ja sanoittanut Kyösti Salokorpi. Tuottajana on Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttanut Niklas Nylund.

Kappale esitetään Turun Logomossa 24. marraskuuta järjestettävässä Lastenklinikoiden Kummien Joulu Mielelle-konsertissa. Konsertti lähetetään MTV3:lla sunnuntaina 13. joulukuuta.

Single on myös ostettavissa latauskauppojen ohessa perinteisessä cd-formaatissa. Kappaleesta tehdyn musiikkivideon on ohjannut Esa Sulkanen. Katso se alta.

Kilpailut

Uusimmat