IL: Redrama selvisi veljensä kuolemasta: "Surun kanssa oppii elämään"

18.12.2015 08:21 - Anna Hopi

Tähti levytti uudelleen J. Karjalaisen Villejä lupiineja -kappaleen veljensä Albertin muistolle.

Redraman mukaan musiikki on ollut hyvä tapa käsitellä kuolemaa. Kun hän kuuli Villejä lupiineja -versionsa ensi kertaa radiosta, hän ei aluksi tajunnut, että lauloi itse kappaleessa. Hänen äänensä oli niin rauhallinen.

Albert-veli ehti täyttää 30. Hän kuoli isänpäivänä. Pitkään sairastanut veli oli jo toipumassa, kun hän menehtyi. Se tuli Redramalle yllätyksenä. Artisti piti kuukauden keikkatauton, kunnes päätti, että elämä saa voittaa.

- On hienoa muistella, ja veljestä minulla on enää muistot jäljellä. Haluan pitää niistä kiinni. Mutta haluan myös olla kiitollinen siitä, mitä on. Olen joutunut muuttamaan elämännäkemystäni pakon edessä, mutta nyt olen onnellinen siitä. Oma elämäni on helpottunut monella tavalla, kun olen tajunnut, että surusta ei ole tarkoituskaan päästä yli, vaan sen kanssa voi oppia elämään, kertoi Redrama Iltalehdelle.

Redrama kertoo kaipaavansa veljeään yhä. Menetystä on aina haastavaa käsitellä, mutta tähti on päässyt jo vaikeimman vaiheen yli ja pystyy näkemään hyvät asiat hänen ja veljen suhteessa.

Lähde: Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat