Ilkka Vainio hakee avustajia musiikkivideolleen: "Villi pyhäpoika on kaikkien kaveri"

29.01.2016 14:13 - Anna Hopi

Muusikkialan monitoimimies Ilkka "Ile" Vainio julkaisee pian suvaitsevaisuudesta kertovan Villi pyhäpoika -kappaleen, jonka musiikkivideolle tarvitaan avustajia.

- Ralli on menevä ja siinä on pilkettä. Laulun sanoma on se, että me kuulumme kaikki katupartiolaiset, miehet, naiset ja mamut, villin pyhäpojan kavereihin. Kuulumme samaan seurakuntaan, eikä reunakuntaan. Kyllä me ihmiset saadaan olla erilaisia. Minulla on se rikkaus elämässä, että on paljon ystäviä, kertoi Ilkka Vainio Iskelmälle.

- Enhän minäkään ole mikään "normaali" ja hyvin on Ile Vainiokin hyväksytty laajalti. Kirkoista kapakoihin on menty. Varauksellisuus ei kannata, se on mottoni!

Vainio julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa innostaa kansaa mukaan kohusinkun musiikkivideon kuvauksiin.

- Avustajia haetaan: Keväällä julkaistavan Villi pyhäpoika -kohusinkun musiikkivideon kuvaussessiot järjestetään perjantaina 19.2. klo 16.00 alkaen Helsingin Diakonissalaitoksen kirkossa, Alppikatu 2:ssa. Tulkaa sellaisena kuin olette ja pidetään hauskaa. Tätä hetkeä ette unohda! P.S. Palkkiona hyvä mieli ja naama nettiin, kirjoittaa Vainio sivuilleen Facebookissa.

Katso päivitys alta.

Tervetuloa kaikki katupartiolaiset ja mamut,miehet, sekä naiset; Villin Pyhäpojan kamut.Tule sellaisena kun olet, niin...

Julkaissut Ilkka Vainio 21. tammikuuta 2016

Kilpailut

Uusimmat