Sanoittajalegenda Ilkka "Ile" Vainio tekstitti esimerkiksi Kikan ja Nylon Beatin kappaleita Sipi Castrénin nimellä. Nimestä on kiittäminen Vainion isää Juha "Junnu" Vainiota.
Sanoittajalegenda Ilkka "Ile" Vainio tekstitti esimerkiksi Kikan ja Nylon Beatin kappaleita Sipi Castrénin nimellä. Nimestä on kiittäminen Vainion isää Juha "Junnu" Vainiota.
Viihteen kenttämies Ile Vainio esiintyy hyvin pitkän tauon jälkeen espoolaisessa ravintola Haikaranpesässä.
Viihteen monitoimimies Ilkka Vainio on ollut lapsuudestaan lähtien legendaaristen suomalaistähtien ympäröimä - ja ajautunut siksi erilaisiin tilanteisiin.
Oman debyyttialbumin 55-vuotiaana julkaisut viihteen monitoimimies Ilkka Vainio luottaa aitouteen ihmisten parissa.
Sydämellisenä kansanmiehenä tunnettu Vainio on tehnyt levyn, joka koskettaa yleisöä niin kirkoissa kuin kapakoissakin.
Ystävä ja työtoveri, tuottaja-sanoittaja Ilkka "Ile" Vainio muistelee edesmennyttä Kari Tapiota miehenä, joka oli aito suomalainen.
Musiikin monitoimimies Ilkka Vainio kuvasi Villi pyhäpoika -musiikivideon Helsingin Diakonissalaitoksen kirkossa.
Muusikkialan monitoimimies Ilkka "Ile" Vainio julkaisee pian suvaitsevaisuudesta kertovan Villi pyhäpoika -kappaleen, jonka musiikkivideolle tarvitaan avustajia.
Joskus männävuosina maallisen musiikin esittämistä karsastettiin kirkoissa. Nyt tilanne on muuttunut ja se näkyy esimerkiksi Ilkka Vainion Ystävän risti -kiertueella.
Musiikkialan monitoimimies Ilkka Vainio viettää tänä vuonna itsenäisyyspäivää perinteisissä Linnan juhlissa.
Musiikkialan monitoimimies Ilkka Vainio sai ilokseen tänä vuonna kutsun Linnan juhliin. Miehen mukaan syynä saattoi olla hänen hurmaava kummipoikansa.
Musiikkimaailman monitoimimies Ilkka Vainio julkaisi äskettäin Tänäänkö synnyn -kappaleen, joka kertoo tavasta, jolla mies päätyi tähän maailmaan. Nyt pilke silmäkulmassa kirjoitettu kappale on saanut legendaarisen musiikkivideon.
Tällä viikolla 9.-10.lokakuuta biletunnelma räjähtää kattoon Baltic Queen -aluksella. Iskelmän 14-vuotissynttäriristeilylle on koottu kotimaisen musiikkitaivaan vetävimmät artistit, jotka tanssittavat kansaa läpi laivamatkan.
Musiikkialan moniosaaja ja sananikkari Ilkka "Ile" Vainio esittää Tänäänkö synnyn -kappaleen ensimmäistä kertaa Iskelmän synttäriristeilyllä.