Ilkka Vainio valmistautui Linnan juhliin kasvohoidolla: "Rentouttava kokemus!"

05.12.2014 15:48 - Anna Hopi

Musiikkialan monitoimimies Ilkka Vainio viettää tänä vuonna itsenäisyyspäivää perinteisissä Linnan juhlissa.

Sananikkari ja viihdealan osaaja aikoo ottaa itsenäisyyspäivän vastaanotosta kaiken irti. Miehen kasvotkin saivat tänään hellivän kasvohoidon.

- Mulle soitettiin Tanjan kauneussalongista ja he kuulivat, että olin menossa Linnan juhliin - suuri kunnia. Kasvojakin tulee vähän ehostaa ennen juhlia komeammaksi, etten pelästytä juhlaväkeä, kertoi Ilkka Vainio Iskelmälle.

- Minulla kun on tuo rokonarpinen nahka, kuten isälläni ja isoisälläni. Hoito oli rentouttava. Mun kasvoja ei voi mitenkään pelastaa, mutta oli erittäin mukavaa. Suosittelen kaikille.

Millainen asu miehellä tullaan näkemään presidentinlinnassa?

- Vaatetaiteilija Jonas Jokilehto otti yhteyttä, hänellä oli idea. Oli kuullut, että suunnittelin farkkufrakkia. Halusin omanlaisen mustan frakin, jossa on farkkuteemaa mukana, denimoperaatiota. Tulee mun näköinen kokonaisuus. Bootsit on tehnyt Pekka Lahti Boot Factorysta, jonka kenkiä olen käyttänyt 25 vuotta.

Vainion Elina-vaimollakin tullaan näkemään kaunista asua yllä.

- Vaimoni Elinan asun on suunnitellut Marimekon Teemu Muurimäki, joka on tehnyt uniikin asun Elinalle. Uskon sen olevan tyylikäs, ja kantajakin on kaunis.

Kilpailut

Uusimmat