Kuva: AOP

Ilkka Vainio kaahasi mopolla ravintolaan: Yli 40 vuoden porttikielto päättyy lauantaina

07.04.2017 08:04 - Anna Hopi

Viihteen kenttämies Ile Vainio esiintyy hyvin pitkän tauon jälkeen espoolaisessa ravintola Haikaranpesässä.

Viihteen monitoimimiehellä Ilkka Vainio on monta tarinaa vuosien varrelta. Yksi niistä liittyy hänen lauantaiseen keikkapaikkaansa, Espoon Haukilahdessa sijaitsevaan ravintola Haikaranpesään.  Vainio ei ole voinut astua sisään paikan ovista moneen 42 vuoteen, koska hänellä on ollut sinne porttikielto.

"Oli kuuma kesä vuonna 1975. Ajoin viritetyllä Honda-Monkeylla (20miilinen kaasari) keulien Haikaranpesän lasiovista sisään, ja Pesän/Pöntön legendaarinen poke Hessu ei ehtinyt reagoida yllätysrynnäkköön, kun ajoin hänen ja naulakon välistä hissiin. Onnekseni aulan hissin ovet olivat auki ja pääsin näin Honda-Monkeyllä ylös Pöntön ravintolaan, " Vainio kirjoittaa Facebookissa.

"Ihmiset pelästyivät alkuun pöydissään, kun nuori Surmanajaja Vainio kaahasi ravintolaa ympäri. Asiantunteva yleisö nousi ylös ja alkoi taputtaa ja huutaa raivokkaasti. 42 vuoden porttikielto on päättynyt ja nyt on comebackin aika laulaen ja muistella 'asiallisia aikoja'."

Ilkka Vainio esiintyy Ravintola Haikaranpesässä Janus Hanskin ja Viihteen kenttämiesten kanssa lauantaina 8. huhtikuuta klo 20.

Lue myös: Ilkka Vainio, 55, muistelee lapsuuttaan: Irwin Goodman pakotti juomaan vatsakipuun konjakkia

Lue myös: Ilkka Vainion levyllä on rakkauden viesti: "Isälle terveiset yläkertaan"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat