Ilkka Vainio Linnan juhliin: "Onkohan presidentti kuunnellut levyäni?"

20.11.2014 11:55 - Anna Hopi

Musiikkialan monitoimimies Ilkka Vainio sai ilokseen tänä vuonna kutsun Linnan juhliin. Miehen mukaan syynä saattoi olla hänen hurmaava kummipoikansa.

Hymyilevän sananikkarin mukaan kutsu saattoi kolahtaa tänä vuonna postista ihastuttavan syyn takia.

- Serkun poika, jonka kummi olen. Emil Kuusla, 10-vuotias Jokeri-pelaaja, luovutti viime vuonna Ystävän risti -albumin jääkiekkopukukopissa presidentille. Hän otti omasta jääkiekkokassistaan levyni ja sanoi "Herra tasavallan presidentti, saanko luovuttaa teille joululahjan kummisetäni Ilkka Vainion lahjan". Presidentti oli naurahtanut ja kysynyt, että onko Ile sun kummi. Hän on hyvä kundi. Se voi olla kuule niin, että Sauli Niinistö on kuullut tuon Ystävän risti -levyn ja se on lähtenyt siitä, kertoi Ilkka Vainio Iskelmälle.

Miehellä on tiedossa kuumottava ilta, sillä hänet on kutsuttu saman illan aikana peräti kaksiin linnan kekkereihin.

- Olen lähdössä muuten Ilkka Alangon kartanoon. Hänelläkin on ikään kuin oma linnansa Espoossa. Siellä on pienellä porukalla itsenäisyyspäivän kutsut, jotka Ilkka pitää omassa linnassaan. Täytyy Ilkalle soittaa, että tullaanko sitten Elina-vaimon kanssa vähän myöhempään.

 

Presidentti on myös voinut katsoa Ilkka Vainion humoristisen Tänäänkö synnyn -kappaleen musiikkivideon, jossa Vainio nähdään muun muassa siittiönä. Katso video täältä.

Kilpailut

Uusimmat