Jari Sillanpään kahvi on nyt kaupoissa: "Onko tässä nyt sitä Siltsua"

04.04.2016 09:43 - Anna Hopi

Sillanpää mieltyi kahvinsa voimakkaaseen makumaailmaan.

Suosikkilaulaja Jari Sillanpää on saanut oman nimikkokahvin. Brasilian ja Kolumbian pavuista valmistettu Jari Sillanpää -kahvi on saatavilla kaupoista huhtikuun alusta alkaen.

Kahvin on kehittänyt ja sitä valmistaa Paulig, mutta aloite kahvin lanseeraamiseksi tuli Jarilta. Sillanpää on aina suhtautunut kahviin intohimoisesti ja on tarkka, millaista kahvia kuppiinsa kaataa. Kahvi-innosta poiki vierailu Pauligille ja vierailun yhteydessä syntyi ajatus laajempaankin jakeluun valmistettavasta, taiteilijan nimeä kantavasta kahvista.

- Tämä kahvi ei ole mikä tahansa kahvi koreassa paketissa, vaan taidolla valmistettu, makumieltymysteni mukainen blendi, Jari Sillanpää kommentoi nimikkokahviaan. 

- Tavallista tummemmaksi paahdettu kahvi on maultaan syvä ja runsas. Väitän, että kahvissa maistaa luonteeni, laulaja virnistää.

Jari Sillanpää -kahvin kehittelystä vastannut Pauligin päämaistaja Marja Touri kertoo kahvin makumuotoilun olleen erittäin inspiroiva kokemus.

- Maistoissa Jarin into kahviin välittyi niin voimakkaasti, että uskon vanginneeni makuun todellakin jotain Jarille luonteenomaista”, Touri myötäilee Sillanpäätä. ”Pääraaka-aineista, Brasilian ja Kolumbian 100% arabica-pavuista syntyi erittäin maukas ja pehmeä kahvi, jossa on runsas jälkimaku. Kahvin helposti lähestyttävä makumaailma miellyttää varmasti suuria joukkoja – kuten Jarin laulutkin, Touri hymyilee.

Jari Sillanpää -kahvi saapuu kauppoihin huhtikuun alussa. Kahvi on pakattu 500g pakkauksiin. Kahvin paahtoaste on 3 (asteikolla 1-5).

Alla olevalla videolla laulaja maistelee kahviaan yhdessä Tourin kanssa.

Ihana Jari Sillanpää vieraili paahtimolla seuraamassa nimikkokahvinsa valmistumista! Jari Sillanpää -kahvi löytyy nyt kaupoista!

Julkaissut Paulig 3. huhtikuuta 2016

Kilpailut

Uusimmat