Jari Sillanpää työstää uutta levyä: "On tulossa mieletön laulu"

19.04.2016 12:28 - Anna Hopi

50 vuoden elämänkokemus on opettanut Sillanpäälle rentoa elämänasennetta.

Laulaja Jari Sillanpää elää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa. Mies piti äskettäin keikkataukoa ja lomaili maailmalla. Nyt katse on suunnattu keikkailuun ja uuteen levyyn.

- On tulossa mieletön laulu. Aivan uskomaton. Kun kuuntelen demoa, mun sisälläni oleva pentu alkaa hyppiä tasajalkaa, että haluan tämä ulos nyt, nyt, nyt. Se on Mariskan teksti. Haluan kymmenen hyvää biisiä, kertoo tähti.

- Levy-yhtö on sitä mieltä, että albumi saadaan äkkiä kasaan, mutta en halua kuitenkaan sitä ulos liian nopeasti. Tarvitsemme ne biisit. On väärä lähtökohta tehdä levy kuukaudessa. Kun on kappaleet, joita rakastan, voin päästää ne "lapset" maailmalle.

Viime vuonna 50 vuotta täyttänyt tähti on rohkaistunut vuosien mittaan olemaan aidommin oma itsensä. Hän on myös antanut enemmän sananvaltaa uransa suhteen levy-yhtiölle ja luopunut itsevaltiudesta.

- Olen vapautunut. Olen rehellisempi ja uskallan olla oma itseni. En tarvitse enkä halua pyytää lupaa muilta tehdä asioita. En ole enää niin hemmetin kontrollifriikki mitä olin alkuvuosina, lataa Siltsu.

Kilpailut

Uusimmat