Kuva: AOP

Ville Valo versioi hittikappaleen: "Liikutti kyyneliin nuoruudessa"

04.07.2016 12:03 - Anna Hopi

HIM-yhtyeen keulakuva Ville Valo julkaisee legendaarisen Love Records -kappaleen Olet mun kaikuluotain.

Love Recordsin viettäessään 50-vuotisjuhlavuottaan, HIM-yhtyeen Ville Valo on äänittänyt koskettavan version maineikkaan levymerkin vuonna 1976 julkaisemasta kappaleesta Olet mun kaikuluotain. Kappaleen alkuperäisversio Annie’s Song on John Denverin käsialaa ja suomeksi sen on tehnyt tunnetuksi Freeman. Suomenkieliset sanat on kirjoittanut Hector.

- Kaikuluotain on nuoruuden lempikappaleeni, jonka tahdissa moni uneton yö päätyi kyyneliin. Tänä päivänäkin se aikaansaa kylmät väreet ja ihon kananlihalle, Ville kertoo.  
 
Ville Valon Olet mun kaikuluotain on ensimmäinen julkaisu Love Recordsin kautta yli 30 vuoteen. Single on saatavilla digitaalisesti 4. heinäkuuta. Loppukesästä julkaistaan rajoitettu määrä numeroituja vinyylisinglejä.

Hittikappaleen on tehnyt suomenkielisenä tutuksi Freeman. Kappale ilmestyi vuonna 1976, ja se julkaistiin artistin ensimmäisellä sooloalbumilla Freeman. Kuuntele alta miehen versio Olet mun kaikuluotain -kappaleesta.

Alla John Denverin vuonna 1974 julkaistu alkuperäisversio Annie's Song, joka kuuluu kansainvälisiin ikivihreisiin hitteihin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat