Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaisyhtye teki Popeda-ylistysbiisin: "Costello ehdotti yhteistyötä"

08.07.2016 13:44 - Anna Hopi

Sima-yhtyeen P.O.P.(Popeda on paras) -kappale on herättänyt legendaarisen rockbändin huomion.

Sima-yhtyeen Mathias Hermansson kertoi Iskelmäfestivaaleilla, mistä bändi oli saanut idean P.O.P.(Popeda on paras) -kappaleeseen.

- Meidän bändin Jussi Tiainen ja Kettusen Jonttu istuskelivat studiolla kahdestaan, ja miettivät hauskoja ja tarttuvia biisi-ideoita. He miettivät, mitä bileissä tapahtuu. Yleensä meidän bileissä jossain kohtaa tulee se vaihe, kun joku pistää Popedaa soimaan. Siitä tuli se lause, että Popeda on paras, kertoi Sima-yhtyeen Mathias.

- Lähdimme kasvattamaan sitä ajatusta sitten. Siihen rakentui hyvä runko ympärille. Se ei ole Popedan mainosbiisi, vaan ajatus on se, että voit kuunnella mitä tahansa musaa ilman häpeää.

"Yllätyimme, kun Costello otti yhteyttä"

Bändiä jännitti luonnollisesti se, miten vuosikymmeniä suomalaisia viihdyttänyt rock-yhtye ottaisi kappaleen vastaan.

- Yhtäkkiä Costello Hautamäki lähetti meille sähköpostiviestin, jossa kehui biisiä kovaksi. Hän ehdotti biisistä versiota, jossa Pate Mustajärvi laulaisi ja Costello vetäisi vähän rokimpaa kitaraa. Popedan keikkabussissa on kuulemma kuunneltu paljon tuota kappaletta. Tuli hyvä fiilis!

Mies on varsin vaitonainen, kun kysytään, aikooko Sima tarttua tarjoukseen. Eihän kappaleeseen ole julkaistu vielä musiikkivideotakaan.

- Eihän sitä voi tietää. Mysteerejä, mysteerejä, virnuilee Mathias paljonpuhuvasti.

Kuuntele kappale alta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat