Kuva: Mikko Räsänen

Aki Samuli ohjeistaa parisuhteen huolehtijoita: "Aina ei tarvitse olla emo"

02.09.2016 20:38 - Anna Hopi

Tuoreella kappaleella Sä et oo mun äiti laulaja Aki Samuli haluaa antaa arvokkaan parisuhdeneuvon.

Laulaja Aki Samuli julkaisee tänään uuden singlen Sä et oo mun äiti. Se on jatkoa ensisinglelle Ei kukaan ketään, joka on soinut radiotaajuuksilla ahkerasti julkaisunsa jälkeen.

Tuore kappale kertoo parisuhteista ja antaa suhteeseen tärkeän neuvon.

- Sä et oo mun äiti -kappale kertoo parisuhteesta. Se on uskaliaasti ja rohkeasti muotoiltu lauseeseen "kumppani ei ole sun huoltaja". Älä huolta kanna vaan rakasta. Tiedän varmaan kymmeniä suhteita, joissa huolehditaan toisista. Mutsit eivät ole korvattavissa. Kaikista ei tarvitse huolehtia, vaan mieluummin soisin, että jokainen keskittyisi olennaiseen, kertoo Aki Samuli Iskelmä Live Helsinki -tapahtumassa

Kappale ei ole kuitenkaan negatiivisessa hengessä tehty, vaan tarkoitus on ennemminkin kehoittaa ihmisiä rentoutumaan ja nauttimaan suhteista.

- Pekka Eronen on tehnyt sanat tähän ja Jonas Olsson on tehnyt sävellyksen ja sovittanut biisiä. Keskustelimme, että biisin sävy ei ole vihainen ja turhautunut, vaan enemmän laini sanotaan hyvällä, kertoo artisti.

Laulaja uskoo, että laulun sanoma koskettaa monia kuulijoita.

- Kappale on moniulotteinen, että sen voi tulkita myös merkitsevän hyvää ystävyyssuhdetta, jossa eletään tiiviisti ja toinen huolehtii liikaa. Itse en ole kova huolehtimaan muista - koen, että jokaisen pitää elää omaa elämäänsä. Aina ei tarvitse olla emo, voi keskittyä vaan rakastamaan.

Lue myös: Tangokuningatar Erika Vikman: "Aki Samuli on suurin esikuvani"

Kilpailut

Uusimmat