Kuva: Mikko Räsänen

Yllätyspaluu! Iskelmälegenda palaa 16 vuoden tauolta!

02.09.2016 21:47 - Mika Parikka

Joel Hallikaisen pitkä hiljaiselo päättyy vihdoin.

Neljänsuora viihdytti juhlakansaa Helsingin Suvilahdessa juhlitussa Iskelmä Livessä. Hyvässä vedossa ollut bändi sai lavalle seurakseen pitkän linjan artistin, kun itse Joel Hallikainen yhtyi soittamaan bändin hittikappaletta Soittakaa Kuurankukkaa.

Kappale on kunnianosoitus Joel Hallikaisen ehkä suurimmalle hitille Kuurankukalle. Vierailu oli kummalekin taholle erittäin mieluisa: 

- Tämä oli suuri kunnia, Neljänsuora on huikea bändi ja nyt kun opin vielä tuntemaan jätkät, niin nehän ovat vielä kaiken lisäksi mukavia tyyppejä. Olen aivan täpinöissäni, olen juuri nuortunut 16 vuotta, Hallikainen hehkuttaa.

Hallikainen päätyi Neljänsuoran kanssa lavalle loogisista syistä:

- Joel soitti mulle pari viikkoa sitten ja kehui biisiä. Siitä tämä idea Joelin vierailuun itse asiassa lähtikin, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen kertoo.

Keikka oli varsinkin Hallikaiselle upea kokemus, sillä mies kävi lavalla ensimmäisen kerran 16:n vuoteen:

- Olen ollut 16 vuotta pois lavoilta, joten siksi tämä oli itselleni aika hieno aikamatka. Vierailu ei niinkään jännittänyt, vaan olin enemmänkin täpinöissäni. Teen ensi kesänä nostalgiarundin ja tuntuu siltä, että kyllä sen aika on nyt, Hallikainen päättää.

Lue myös: Aki Samuli ohjeistaa parisuhteen huolehtijoita: "Aina ei tarvitse olla emo"

Lue myös: Eini, 55, häikäisi seksikkäässä esiintymisasussa - katso kuvat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat