Jore Marjaranta löysi ohjeen onnelliseen avioliittoon: "Pienet teot arjessa ratkaisevat"

03.09.2016 14:00 - Anna Hopi

Laulaja Jore Marjaranta on elänyt 10 vuoden matkan puolisonsa kanssa, mutta voi edelleen sanoa olevansa rakastunut tähän.

Jore Marjaranta elää tällä hetkellä onnellista elämänvaihetta. Uusi kappale Hetket kuvina ilmestyi vastikään ja 22. syyskuuta julkaistaan samanniminen albumi.

- Mikään ei ole niin hienoa kuin nähdä jonkun ihmisen kasvot ja olemus, kun hän on rakastunut. Hän säteilee ja loistaa positiivista valoa. Siitä tulee muillekin hyvä mieli. Hetket kuvina kertoo siitä, että kun olet rakastunut, ja sulla on ihminen, jonka luo kaipaat koko ajan, kertoo artisti.

- Biisin teksti tuli nopeasti ja sain siihen rungon valmiiksi ja sitten Lasse Vikmanin kanssa viimeistelimme sen. Levyä on tehty joukkorahoituksella. On hienoa, että fanit ostivat etukäteen levyä ja osoittivat näin rakkauttaan.

Tuleva levy sisältää erilaisia tunnetiloja, mutta lähtökohtaisesti se on duurivoittoinen. Marjarannan mielestä surullisia lauluja on tehty tarpeeksi.

- Positiivisia lauluja rakkaudesta kaivataan tässä ajassa. Ei ollut itsetarkoitus tehdä valoisia lauluja. Ehkä se huokuu arvomaailmasta, jossa elän. Yritän levittää positiivisuuden siementä muille.

"Pienet eleet vievät suhdetta eteenpäin"

Marjaranta on ollut 10 vuoden ajan yhdessä puolisonsa kanssa.

- Olen ymmärtänyt sen, että koskettamisen on tärkeää. Oli se pieni kosketus, halaus... Sitä kun tekee päivittäin, se riittää. Pienet eleet vievät suhdetta päivän eteenpäin, sanoo laulaja.

- On tärkeää osata sanoa kiitos ja anteeksi tarpeen vaatiessa. Kiitoksen voi antaa kehon kielelläkin katseella tai halaamalla. Tämä pätee kaikkiin ihmisiin, välittämistä voi näyttää näin, vaikka et eläisikään suhteessa esimerkiksi kavereiden ja lapsien kanssa.

Lue myös: Jore Marjarannan hyvinvoinnin TOP 3: "Älä vaadi itseltäsi liikaa"

Kilpailut

Uusimmat