Kuva: Senja Rapila

Aki Samuli ylistää laulajalegendaa: "Täyttää karismallaan isommankin tilan"

07.09.2016 15:36 - Anna Hopi

Laulaja Aki Samulin iskelmäsuosikki on suomalaisten rakastama Paula Koivuniemi.

Aki Samulilla on tiedossa kiireinen ja tapahtumien täyteinen syksy. Laulaja odottaa eniten 22. lokakuuta järjestettävää Paula ja pojat -konserttia Helsingin Musiikkitalolla. Hän jakaa lavan paitsi Paula Koivuniemen myös The Voice of Finland -yhtyeestä tutun Ilari Hämäläisen kanssa.

- Keikka on jo loppuunmyyty ja saan jakaa lavan staran kanssa, jota olen ihannoinut lapsesta lähtien. Eilen sain Paula Koivuniemeltä sähköpostin ja minusta tuli jälleen 15-vuotias, ihmettelin vaan että laittoiko Paula minulle tosiaan sähköpostia, nauraa Aki Samuli.

- Hänen soundinsa on mieletön. Sellainen tumma ja käheä, millaista ei löydy keltään. Hän on aina tehnyt kuten on tuntenut ja rikkonut rajoja. Jos mietitään, että voiko humppalaulaja esiintyä rokkifestareille - no voi! Kun katsoo Paulaa, se on selvä peli.

"Paula on rautainen nainen"

Tangokuninkaan kruunun myötä mies on tavannut monia ihannoimiaan henkilöitä. Vaikka tilanteet jännittävät, ne myös vahvistavat sitä, että Aki on valinnut oikean tien.

- Vuoden urani aikana olen tavannut paljon tämän genren artisteja. Entisen työni puolesta tunnen räppiporukkaa. On hienoa tavata heitä, joiden musaa olen kuunnellut pienestä pitäen. Että on yksi heistä.

Aki Samuli on käynyt diggailemassa Koivuniemen keikoilla aikaisemmin. Konsertin kenraaliharjoituksissa parivaljakko tapaa toisensa ensi kertaa.

- On ollut hienoa katsoa yleisöstä, miten Paula on elänyt aina ajan hengessä ja osannut tehdä oikeat valinnat. Paula on rautainen nainen. Monesti mietitään, että onko joku menestynyt artisti diiva. Paula vain täyttää karismallaan isommankin tilan, se on jotain mitä on hänessä sisäsyntyisesti.

Lue myös: Aki Samuli ohjeistaa parisuhteen huolehtijoita: "Aina ei tarvitse olla emo"

Kilpailut

Uusimmat