Kuva: Toni Lund

Suomalaislaulaja törmäsi Jonne Aaroniin kadulla - pyysi päästä suihkuun

14.09.2016 09:24 - Anna Hopi

Idols-ohjelmasta tuttu laulaja Lassi Valtonen teki omalaatuisen vaikutuksen tamperelaisrokkariin.

Idols-ohjelmassa kuultiin viisi vuotta sitten tunnistettava laulusoundi, joka teki tuomaristoon vaikutuksen. Mies äänen takana oli Lassi Valtonen, tamperelainen oman tiensä kulkija, joka lähti TV-ohjelmasta ennen finaalilähetyksiä, koska "se ei tuntunut oikealta".

Samana vuonna 2011 julkaistiin Oman tien kulkija -esikoislevy, ja toista albumia saatiin odottaa tämän vuoden elokuuhun asti. Kasvottomat päivät -levyn julkaissut Valtonen muistaa viime vuosilta erään hauskan tilanteen, jolloin hän onnistui tekemään lähtemättömän vaikutuksen tamperelaiseen rokkarikollegaansa Jonne Aaroniin.

- Törmäsin jokunen vuosi sitten Jonneen kadulla ja pyysin päästä suihkuun, kertoo Lassi hymyillen Iskelmän haastattelussa.

Erikoinen pyyntö oli siksi Valtoselle luonteva, koska molemmat rokkarit asuivat tuolloin Tampereen Tammelassa naapureina.

- Jonnehan ei kehdannut kieltäytyä, ja pääsin heille suihkuun. Vaihdoimme ajatuksia myös musiikista ja ideoimme yhteistyötä biisien muodossa. Homma jäi kuitenkin sillä erää siihen, sanoo Valtonen.

Lue myös: Vieläkö muistat Lassi Valtosen? Idols-tähti tekee paluun uudella kappaleella

Kilpailut

Uusimmat