Kuva: Mikko Räsänen

Hector paljastaa IS:lle: Vain elämää -sarjan itkeminen johtuu artistien stressistä

31.10.2016 08:36 - Anna Hopi

Laulaja Hector kokee, etteivät esitykset välttämättä itsestään liikuta, vaan TV-kuvausten stressaavuus.

Vain elämää -sarja vaikuttaa katsojan silmään iloiselta artistien oleilulta. Hector paljastaa kuitenkin Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei totuus voisi olla kauempaa haettu. Miehen mukaan kuvaukset ovat uuvuttavat ja nopeatahtiset, eikä artisteille jää aikaa hengähtää. Vaikka kokemus olikin pääsääntöisesti myönteinen, Hector koki rytmin liian suorittavana.

Mies sanoo nukkuneensa kuvausviikon aikana liian vähän, koska kuvauspäivä kesti kerrallaan joka päivä 15-16 tuntia. Hän koki paineita siitä, että kamerat olivat läsnä koko ajan ja samoja asioita piti toistaa useampaan otteeseen.

Hectorin mielestä itkeminen Vain elämää -sarjassa johtuu artistien jatkuvasta stressitilasta kuvauksissa.

– Jos joku laulaisi mulle mun biisiä mun olohuoneessa, niin en välttämättä niin liikuttuisi, vaikka se olisi mikä biisi. Mutta tuolla itkeminen on sallittua ja jopa toivottua. Ja se on käsin kosketeltavaa, että ihmisiä jännittää. Emme ole kivestä veistettyjä, vaikka olemme ammattilaisia, Hector kertoo lehdelle.

Hector muistuttaa, että artistit kärsivät kuitenkin koti-ikävästä ja monilla on myös pienokaisia kotona odottamassa, minkä vuoksi tunteet saattavat käydä pinnassa.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Lue myös: Yli 30 kiloa pudottanut Hector, 69, Annassa: "En voinut mennä sen näköisenä telkkariin"

Lue myös: Hector juhlistaa 50-vuotista uraansa kiertueella: "Virtaa riittää"

Kilpailut

Uusimmat