Kuva: Senja Rapila

Mustankipeys inspiroi Jesse Kaikurantaa levyllä: "Exän uusi saa sen, mikä oli ennen sinun"

04.11.2016 10:05 - Anna Hopi

Laulaja Jesse Kaikuranta julkaisee tänään uuden levynsä.

Omakohtaisuus ja aidot teemat ovat Jesse Kaikurannan tuoreen levyn teemat. Artistin omaa nimeä kantava albumi omaa laajan tuottaja- ja biisintekijä-tiimin. Laulaja kertoo, mistä lähtökohdista albumia alettiin tekemään.

- Kaksi ensimmäistä levyäni tehtiin lähes saman tiimin kanssa ja julkaistiin aika nopeassa tahdissa. Tuntui raikkaalta tutustua myös uusiin tekijöihin ja saada uutta näkökulmaa omaan tekemiseen. Levyn teemoissa käsitellään eroa ja luopumista, se on hyvinkin omakohtainen, sanoo mies.

- Kappaleen Harha sanoitus kertoo siitä kuinka tuskallista on seurata sivusta kun exäsi uusi saakin kaiken sen mikä oli ennen sinun. Valoa -kappaleen tunnelma on puolestaan haikean positiivinen ja kertoo siitä kun tiet erkanevat ja kaikki on kuitenkin ihan hyvin ja voit toivottaa toiselle onnea.

Kaikuranna uuden levyn tuotantovastuun jakavat Jurek, MGI, Antti Hynninen, Jonas Olsson, Mikko Tamminen ja Aku Rannila. Kappaleita ovat olleet tekemässä Jessen kanssa muun muassa Saara Törmä, Heidi Maria Paalanen, Iisa Pykäri, Erin ja Lasse Piirainen.

Laulaja on onnellinen, kun sai oman sävellyksensa ja sanoituksensa levylle. Kyseessä on Tuntemattomaan-kappale.

Lue myös: Jesse Kaikuranta avoimena: En halua lapsia!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat