Kuva: AOP

Anna Eriksson luonnehtii itseään tiukaksi kasvattajaksi: "Yritän olla rakastava, mutta en tukahduttava"

12.12.2016 15:56 - Vilma Kaura

Laulaja Anna Erikssonin elämän täyttävät tällä hetkellä musiikki ja kolmevuotiaan pojan kanssa vietetty aika.

Muutaman vuoden hiljaiseloa pitänyt laulaja Anna Eriksson kertoo, ettei julkisuudesta pois vetäytyminen ole tarkoittanut hänen kohdallaan toimettomuutta. Viime aikoina Erikssonin ovat pitäneet kiireisenä omat sävellystyöt ja projektit, joiden lisäksi naisen päiviä vauhdittaa kolmevuotias poika.

- Joillekin matalan profiilin pitäminen voi tarkoittaa, että artisti on lopettanut. Itselläni on niin pitkä ura takana, etten koe kiirettä asioiden tekemiseen. Tällä hetkellä mietiskelen rauhassa tulevaisuutta ja sitä, kenen kanssa teen musiikkia, jos kenenkään kanssa, sanoo tähti.

- Tällä hetkellä elän täyttä elämää, vaikkei se ehkä siltä vaikutakaan. Musiikkihommieni lisäksi minulla on pieni poika kotona ja välillä tuntuu, etteivät vuorokaudessa riitä tunnit kaiken tekemiseen, artisti avaa.

Rajojen asettaja

Leipätyönsä musiikin lisäksi Anna Eriksson pitää työtään kasvattajana tärkeänä. Laulaja luonnehtii itseään rennoksi, mutta tiukaksi äidiksi.

- Yritän olla rakastava, mutta en tukahduttava, niin kuin äiti voi joskus olla lapselleen. Minusta lapsen pitää kokea olevansa erillinen ihminen, eikä mikään äitinsä jatke, hän sanoo.

Erikssonin mukaan hän pyrkii poikansa kasvatuksessa korostamaan lapsensa tärkeyttä ja sitä, miten mukavaa yhdessä tekeminen on.

- Vaikka koitan muistuttaa pojalleni usein, miten ihana hän on, muistan aina asettaa myöskin rajat hänelle, laulaja huomauttaa.

Lue myös: Anna Eriksson tekee paluun joulukiertueella: "Laulan voiman ja valon lauluja"

Kilpailut

Uusimmat