Kuva: Mikko Räsänen

Matti ja Teppo hauskan pilan kohteena - päätyivät Valio-purkin kylkeen

03.01.2017 09:51 - Anna Hopi

"Turkulaisesta jogurtista" olikin uudenvuoden juhlijoille jälkiseurauksia.

Iskelmätähdet Matti ja Teppo päätyivät huomion kohteeksi sosiaalisessa mediassa, kun suomalaismies julkaisi hauskan kuvan Valion Facebook-sivuilla. Otoksessa on kuvamuokkaus Valion turkkilaisesta jogurtista. Purkin kannessa komeilevat tutut turkulaisveljekset ja turkkilainen jogurtti on muuntunut turkulaiseksi jogurtiksi.

Marko Konttisen humoristisessa tekstissä kerrotaan tilanteesta, joka "yllätti" miehen uudenvuodenjuhlissa.

"Hei! Olen pitkään käyttänyt mainiota turkkilaista jogurttianne ruoanlaitossa. Eilisiin uudenvuodenjuhliin kuvittelin jälleen ostaneeni samaa tuotetta, mutta otin epähuomiossa jonkun erehdyttävästi samannäköiseen pakkaukseen pakatun uutuustuotteen," kirjoittaa mies.

"En valitettavasti huomannut eroa ruokaa valmistaessa, vaikka hieman ihmettelinkin miksi tuttu ruoka ei maistunutkaan ihan siltä kuin yleensä. Tarjosin siis aterian pahaa-aavistamattomana vieraillemme."

Konttisen mukaan turkulaisesta jogurtista seurasi jälkiseuraamuksia.

"Ja nyt on piru irti! Poikani puhuu enää kielteisillä kysymyslauseilla -- "ei meil nagei ole?" -- ja vaimo luukuttaa alakerrassa stereoista Tommi Läntistä. Yksi vieraista ei enää tunnista berliininmunkkia berliininmunkiksi vaan horisee jostain halvatun piispanmunkeista. Ja pahimpana: tamperelainen ystävämme kyhjöttää itkien ruokapöydän alla eikä enää tiedä kuka on, soperruksesta erottaa ajoittain vain itkuisen "hunajata, hunajata" -fraasin.

Voisiko tuota pakkauksen väritystä edes muuttaa, ettei uhreja tule enempää?"

Voit katsoa kuvan myös täältä.

Lue myös: Matti ja Teppo yllättävät uudella räppivideolla - katso musiikkivideo

Kilpailut

Uusimmat