Kuva: Mikko Räsänen

Vesterinen yhtyeineen teki hyväntekeväisyys-version suosikkikappaleesta: "Saa keikoilla aina itkemään"

06.02.2017 15:11 - Anna Hopi

Vesterinen yhtyeineen julkaisi uuden version Lapselleni -kappaleesta.

Lapselleni-kappaleella on bändille itselleen iso merkitys. Solisti Tero Vesterisen mukaan biisi on kerännyt keikoilla liikuttunutta palautetta vanhemmilta, joilla on ollut omien lastensa kanssa rankkaa.

- Keikoilla se näyttäytyy vuolaana kyynelvirtana. Itse en ole yhtään parempi asian kanssa, en ole kertaakaan onnistunut laulamaan sitä ilman, että olen tippa linssissä. Se on yksi niistä kappaleista uudella levyllä, jotka ovat herättäneet tunteita. Levyllä täytyy olla muutama biisi, jotka saavat itkemään. Se on vapauttavaa, toteaa Vesterinen Iskelmän juontajalle Satu Kotoselle.

(kuva: Mikko Räsänen)

Helppo tapa auttaa

Vesterinen yhtyeineen teki Kirottu yksinäisyys -levyltä löytyvästä Lapselleni -kappaleesta uuden version, jossa on mukana myös naisääni, Heini Ikonen. Bändi haluaa tehdä hyvää työllään, ja lahjoittaa siksi kaikki kappaleen tuotot Syyrian lapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

- Yritämme olla omalla pienellä tavallamme avuksi ja tehdä tärkeitä asioita. Kaikki kuuntelukerrat, jotka tulevat Spotifyssa, keräävät rahaa Syyrian lapsille. Se on aika kivuton tapa tehdä hyväntekeväisyyttä. Käy kuuntelemaan vain biisiä, se siitä.

Vesterinen kertoo saaneensa kommentteja yhtyeen hyväntekeväisyyskohteesta. Kritisointi hymyilyttää häntä.

- Kun Syyrian lapset ovat keräyksen kohteena, olemme saaneet muutaman kommentin, että kotimaassako on kaikki hyvin. Tietenkin täälläkin on paljon tehtävää. Syyriassa tilanne on paljon brutaalimpi. Suomessa lasten eteen tehdään työtä. Tuntuu siltä, että Syyrian lasten eteen ei tehdä tarpeeksi.

Katso alta Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon kevään 2017 keikat.

1.3 Äkäslompolo, Public House Selvä Pyy (akustinen kokoonpano)
2.3 Levi, Ihku
3.3 Oulu, Ihku
4.3 Tampere, Ihku
31.3 Pori, Kulttuuritehdas Kehräämö
1.4 Rauma, Sinisoihtu
20.4 Ylivieska, Akustiikka
21.4 Ruka, Zone
22.4 Kuopio, Henry's Pub

Lue myös: Suomalaislaulaja tunnustaa: "Rakastun naiseeni joka aamu uudestaan"

Kilpailut

Uusimmat