Kuva: Juha Mustonen

Teleks-yhtyeen Pepe Johansson: "Ikä on tuonut eteen elämän rajallisuuden"

20.04.2017 14:25 - Anna Hopi

Laulaja Pepe Johansson on innokas matkailija, joka haluaa nähdä erilaisia paikkoja.

Teleks-yhtye laulaja Pepe Johansson kertoo keväänsä olevan lämmön odottelua ja musiikin tekemistä. Viikko sitten bändiltä ilmestyi uusi Rollarit-kappale.

- Olemme tehnet Markuksen kanssa kohta pari vuotta tuotantoja julkaisuihin. Rollarit on näistä ensimmäinen. Tarinan henkilö on tunnistettava kaveri, omassa keittiössään lupaamassa comebackia kumppanilleen. Se on sympaattinen tarina rakastamisen aloittamisesta, Johansson nauraa.

- Rollarithan tekee aika ajoin comebackin, siitä se ajatus lähti. Olen tyytyväinen kappaleen keveydestä, vaikka se on syvällinen kappale. Biisissä ollaan suuressa rakkauden tunteessa.

Tuleva levy tulee Johanssonin mukaan sisältämään reippaita ja kepeitä kappaleita,  mutta myös suuria balladeja.

(kuva: Juha Mustonen)

Matkailu avartaa

Johansson on innokas matkailija, ja sanoo suunnittelevansa Aasian matkaa tulevaisuuteen.

- Matkailu on yksi parhaimpia tapoja tätä elämää riittää. Mitä enemmän on tullut tuota ikää, sitä enemmän olen tajunnut tämän elämän rajallisuuden ja sen, miten tärkeää on katsella maailmaa ja nähdä erilaisia paikkoja, mies toteaa.

- Mikäli kaikki menee kohdilleen, lähden puolentoista vuoden päästä Indonesiaan muutamaksi kuukaudeksi reppureissaamaan. Olisi hienoa viettää pidempi aika ja painaa Balilta länteen päin rouvan kanssa. Tämä on vielä unelman tasolla, mutta unelmathan pitävät ihmisen virkeänä.

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Tuulilasin nurkkaan -hitistä tunnettu Teleks levyttää jälleen

Lue myös: Suosikkibändi teki yllätyskeikan tamperelaiskahvilassa - katso video!

Kilpailut

Uusimmat