Kuva: AOP

Riki Sorsan uraa kunnioitetaan muistokonsertilla - mukana Pepe Willberg ja Vicky Rosti

08.05.2017 08:00 - Anna Hopi

Laulajan leski Barbara Sorsa on toiminut puuhanaisena ja järjestänyt Savoy-teatterissa pidettävää muistokonserttia.

10. toukokuuta on Sorsan perheelle tärkeä päivä. Silloin on kulunut tasan vuosi perheenisän ja iskelmätähden, Riki Sorsan kuolemasta. Tuolloin järjestetään myös Helsingin Savoy-teatterissa tunteikas Ilta Rikille -muistokonsertti, joka kokoaa tähden ystävät yhteen muistelemaan laulajalegendaa.

- Emme jutelleet ikinä Rikin kanssa, että tällainen ilta pitäisi järjestää, mutta koen, että se on tarpeen. Konsertti päättää yhden aikakauden minun ja poikien elämästä. Tuntui myös vahvasti siltä, että tällainen kunnianosoitus Rikin pitkälle uralle on paikallaan. Sen jälkeen me muut voimme jatkaa eteenpäin, leski Barbara Sorsa kertoo.

- Rikillä oli pitkä ura ja paljon faneja, jotka ovat olleet yhteydessä hänen poismenonsa jälkeen. Toivon mukaan heille tämä on myös helpottava asia.

Esiintyjinä nähdään illan aikana Leirinuotio-orkesterin säestämänä muun muassa Pepe Willberg, Jore Marjaranta, Vicky Rosti, Jukka Orma, Douglas Pashley, Kim Lönnholm, Soulmiehet Sami Saari ja Jussu Pöyhönen ja Tommi Läntinen.

Kuuntele alta Rikin tuotantoa.

Ilta Rikille -muistokonsertti järjestetään Savoy-teatterissa 10. toukokuuta klo 19. Esiintyjinä muun muassa Pepe Willberg, Vicky Rosti, Tommi Läntinen ja Jore Marjaranta. Liput 19 euroa Lippupisteestä ja Savoy-teatterista.

Lue myös: Leski Riki Sorsan kuolemasta Eeva-lehdessä: "Yritän kovasti päästä eteenpäin"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat