Kuva: Senja Rapila

Antti Ketosen tähtäimessä uusi hitti Neljänsuoralle - keksi uuden tavan inspiroitua biisinteosta

19.06.2017 10:00 - Anna Hopi

Neljänsuora keikkailee ahkerasti tänä kesänä. Keikkabussissa saatetaan tehtailla myös uusia kappaleita.

Neljänsuora sai äskettäin uuden keikkabussin, jonka sisustuksesta vastasi televisiosta tuttu stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Loman. Solisti Antti Ketonen on tyytyväinen tulokseen, ja kehuu Teuvo-Tuulikki nimen saanutta keikkapeliä.

Laulaja kuitenkin myöntää, että bändiläiset hakevat vielä paikkoja uudessa, loisteliaassa keikkabussissa.

- Viime viikonloppuna, kun pojat istuivat suoraan kuskin takana. Kuulin vaan sivukorvalla, että he pohtivat ääneen, että kannattaisiko mennä käytävää pitkin makuuosastolle. Pojat tulivat kuitenkin siihen tulokseen, että se olisi liian kaukana mennä muutama metri käytävää pitkin, joten jäivät torkkumaan istumapaikoille, Ketonen nauraa.

- Uusi bussi on suunniteltu niin, että siellä voi pitää pienimuotoisia treenejä. Katsoimme, mitä biisejä seuraavalle levylle meillä on kasassa. Oli kivaa, että kokoonnuimme yhteen. Uusi bussi on jo näyttänyt kyntensä tällaisena porukan yhdistäjänä.

Uusi hitti mielessä

Laulajalla on tulevaisuutta varten paljonkin suunnitelmia, joissa keskeisessä osassa on keikkabussi.

- Se on jännä, miten paljon keikkabussi luo hyvää fiilistä! Odotan vielä sitä, että joku viikonloppu pistetään biisileiri kokoon bussissa ja tehdään Neljänsuoralle seuraava uusi hitti, Ketonen intoilee.

Hän sanoo, ettei yhtye ole vielä ehtinyt korkata Teuvo-Tuulikkia bilebussin ominaisuudessa.

- Voisikin toimia paremmin, että meidän vanha bussi Hilma tulisi perässä, ja se toimisi meillä bilebussina, jossa olisi pöydät ja baarikaapit. Omat paljut ja saunaosastot sinne, hän virnistelee.

Lue täältä lisää Neljänsuoran uudesta keikkabussista.

Kilpailut

Uusimmat