Kuva: Senja Rapila

Michael Monroen tärkein neuvo artistin menestykseen: "Ei kannata olla kusipää"

04.09.2017 14:15 - Anna Hopi

Monroen mielestä artistin ei kuulu vaatia etuoikeuksia.

Rokkari Michael Monroe on keikkaillut pitkän uransa aikana paljon maailmalla ja nähnyt lähietäisyydeltä maailmantähtiä. Miehen mukaan musiikkibisnes Suomessa eroaa paljon suuren maailman menosta, jossa artisti voi hukkua omaan kuplaansa.

Vaikka Suomi on pieni maa, täällä on mahdollista rakentaa omaa musiikkiuraa rauhassa ja tasapainoisesti. Positiivisuuden perikuvana tunnettu tähti osaakin keväällä tulevassa X Factor -ohjelmassa ammentaa kokemuksistaan ja opettaa eri toten valmennettavilleen hyvän asenteen merkitystä.

- Ei kannata olla kusipää, koska se tulee moninkertaisena takaisin. Vaikka et olisikaan artisti, niin silti toista ihmistä tulee kohdella, kuten itseäsi haluat kohdeltavan. Omalla esimerkilläni voin näyttää, ettei tarvitse olla idiootti ollakseen rocklaulaja, X Factor -tuomarina nähtävä Michael Monroe sanoo.

- En ole koskaan odottanut itselleni mitään erityiskohtelua. Päinvastoin, joskus tulee todella vaivaantunut olo, kun pääsen esimerkiksi jonon ohi. Tietenkin se tulee siitä, että jengi tulee liiankin paljon päälle, ja täytyy päästä rauhaan. Joka suuntaan ei voi revetä - joskus erityiskohtelu on tarpeen, mutta silti kaikki ovat samanarvoisia ihmisinä.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Toni Wirtanen korvaa Michael Monroen The Voice of Finlandissa!

Lue myös: X Factor -tuomarin saappaisiin astuva Saara Aalto: "Luulen, että olen tosi tiukka"

Kilpailut

Uusimmat