Kuva: AOP

Jean S jatkaa vanhalla nimellä - lähtee joulukiertueelle

29.08.2017 10:51 - Anna Hopi

Jean S -yhtyeen solistina jatkaa edelleen Antti Paavilainen, kun taas 25 vuotta yhtyeessä laulanut Timo Kärkkäinen siirtyy sivuun.

Suosikkiyhtye Jean S jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään myös jatkossa. Yhtyeen perustajajäsen ja toinen laulusolisti Timo Kärkkäinen jättää kokoonpanon tämän vuoden lopulla mutta hänen tilalleen on tulossa uusi laulaja.

– Timo ilmoitti lähdöstään keväällä ja olemme sen jälkeen pohtineet tiiviisti, jatkammeko ensi vuonna, ja jos jatkamme, niin millä nimellä ja millä kokoonpanolla. Lopulta päädyimme siihen, että olemme tietysti Jean S myös jatkossa, kertoo yhtyeen toinen solisti Antti Paavilainen.

– Timon tilalle tulee uusi upea laulusolisti, jonka nimi julkistetaan lähiaikoina.

Jean S konsertoi tiiviisti lähikuukausien aikana. Yhtyeen 25-vuotisjuhlakeikka ja nykykokoonpanon virallinen jäähyväiskeikka Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 18. marraskuuta on jo lähes loppuunmyyty, joten nyt on päätetty pitää samalla teemalla lisäkonsertti perjantaina 17. marraskuuta.

Lisäksi Jean S. lähtee marraskuussa mittavalle joulukiertueelle. Joulu yhdessä -nimisellä kiertueella kuullaan rakkaimpia joululauluja Jean S:n uusin sovituksin. Katso joulukiertueen paikkakunnat alta. 

Pe 24.11. Johanneksen kirkko, Helsinki

Ti 5.12. Espoon tuomiokirkko

To 7.12. Mikkelin tuomiokirkko

Ti 12.12. Pyhän Laurin kirkko, Vantaa

Ke 13.12. Taulumäen kirkko, Jyväskylä

To 14.12. Keski-Porin kirkko, Pori

Pe 15.12. Mikaelin kirkko, Turku

Ma 18.12. Ristin kirkko, Lahti

Ti 19.12. Kuopion tuomiokirkko

To 21.12. Hämeenlinnan kirkko

Lue myös: Jean S. -solisti vaimostaan Miia Nuutilasta: "Täydellinen match minulle"

Kilpailut

Uusimmat