Kuva: Senja Rapila

Dingo valloittaa syksyllä konserttisalit: "Kierrokset vain nousevat"

13.09.2017 08:30 - Anna Hopi

Neumann lupaa konserttisaleihin tymäkkää biletunnelmaa.

Dingon klassinen kokoonpano katkaisi pitkän hiljaiselon soittamalla kesällä nipun festivaalikeikkoja. Innostus oli näkyvissä jo ensimmäisellä klubikeikalla Porissa Bar Kinossa, ja sifonkihuivit heiluivat kesän aikana monilla festivaaleilla. Nyt Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete vastaavat yleisön toiveisiin ja jatkavat Dingo-huumaa Autiotalon aarteita -konserttisalikiertueella.

- Konserttisalikeikkoja höystetään uusilla biiseillä, kertoo Neumann tyytyväisen näköisenä.

- Herkempään suuntaan ei mennä, meno taitaa päinvastoin mennä tanakampaan suuntaan. Yksi biisi oli monen toive viime kesänä oli Aino, joka on varhaista Dingoa. Se tullaan kuulemaan, mies lupaa.

Neumannin mukaan bändin tunnelmat ovat olleet kesän aikana seesteiset ja takahuoneessa on laulajan mukaan joogailtu rauhallisesti. Siitä tunnelmasta onkin sitten voitu ponnistaa lavalle tekemään energisiä keikkoja.

- Kunnon meno ja hurtti meininki on aina paikallaan. Vaikeaa kuvitella, että kun Dingo tulee lavalle yleisö istuisi kuin kirkossa. Kannat kattoon, siitä lähdetään. Kierrokset vain nousevat, Neumann summaa tulevan syksyn konserttisalikeikat.

(kuva: Senja Rapila)

Syksyn konserttisalikiertueella on kahdeksan keikkaa, joilla yhtye lähtee marraskuun alussa. Kiertueen liput tulevat myyntiin 15. syyskuuta. Lippuja saat täältä.
 
Dingo 2017 konserttisalikiertue  
 
La 11.11.2017       Kuopion Musiikkikeskus, Kuopio  
To 16.11. 2017      Logomo, Turku                    
La 18.11. 2017      Sibeliustalo, Lahti             
Ke 22.11. 2017      Verkatehdas, Hämeenlinna
Pe 24.11. 2017      Paviljonki, Jyväskylä
La 25.11. 2017      Ouluhalli, Oulu
Ke 29.11.2017       Kulttuuritalo, Helsinki
Pe 1.12. 2017       Isomäki Areena, Pori

Lue myös: Neumann mentoroi nuorta rap-artistia: "Yhteistyötä mahdollisesti luvassa"

Lue myös: Dingon lopettamisesta 30 vuotta - Neumann viimeisestä keikasta: "Lähdin lavalta ja laitoin takahuoneen paskaksi"

Kilpailut

Uusimmat