Kuva: AOP

Martti Syrjä Ilta-Sanomissa: "Ajan saatossa sanoittaminen tullut vaikeammaksi"

06.10.2017 08:30 - Reija Saarinen

Eppu Normaalin uran aikana kappaleita on tullut kaikkiaan 186.

Kaikki sanat -kirjaan on koottu kaikki legendaarisen Eppu Normaalin kaikkien laulujen sanat. Syrjän mukaan idea kirjaan tuli suoraan yhtyeen faneilta.

- Netistä löytyvissä Eppu-sanoituksissa on niin tolkuttoman paljon virheitä, että monet halusivat tietää, miten ne oikeasti menevät, Martti Syrjä kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Kaiken kaikkiaan kappaleita on vuosien saatossa tullut kirjoitettua 186 kappaletta. Niihin kuuluvat muun muassa sellaiset legendat kuin Tahroja paperilla, Murheellisten laulujen maa sekä Joka päivä ja joka ikinen yö.

Uutta musiikkia Syrjä ei kuitenkaan suoriltaan lupaa. Hänen mukaansa sanoittaminen on muuttanut muotoaan vuosien kuluessa.

- Ajan saatossa sanoittaminen on tullut vaikeammaksi, vastenmieliseksikin. Kun ihminen pääsee laiskottelun makuun, siitä on vaikea siirtyä takaisin työmoodiin, Syrjä kertoo lehdelle.

- Mulla ei ole enää palavaa halua sanoitusprosessiin. Jos kuitenkin Pantselta putkahtelee jossain vaiheessa uusia biisejä, kai mun sitten täytyy tehdä jotain.

Lue myös: Eppu Normaali pelkäsi, että dokumenttielokuva saisi bändin hajoamaan

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat