Kuva: Handout

Lauri Tähkän ja Elonkerjuun välirikko jatkuu - suhteet katkesivat jopa sukulaiseen

19.11.2017 10:15 - Henna Koste

Elonkerjuun rumpali Lenni Paarma ei ole nähnyt Lauri Tähkää seitsemään vuoteen, vaikka miehet ovat myös sukulaisia.

Elonkerjuu-yhtyeen laulaja on vaihtunut viime vuosina pariin otteeseen. Lauri Tähkä eli Jarkko Suo lähti Elonkerjuu-yhtyeen riveistä vuonna 2011. Mies ilmoitti päätöksestään muille bändin jäsenille sähköpostilla. Tämä aiheutti yhtyeen jäsenissä närää entistä keulakuvaa kohtaan. Elonkerjuu jatkoi kuitenkin myöhemmin uuden laulajan voimin, kun mikin taakse hyppäsi Juha Lagström.

Tällä hetkellä yhtye on tauolla, mutta palaa uudella materiaalilla keikkalavoille keväällä. Yhtyeen uutena solistina kuullaan The Voice of Finlandistakin tuttua Osku Ketolaa.

Yhtyeen rumpali Lenni Paarma keikkailee Elonkerjuun tauon aikana Lenny & The New Wings -yhtyeensä kanssa. Paarman ja Tähkän välit ovat edelleen viileät, vaikka miehet ovat myös serkuksia. 

- Ei olla nyt hetkeen juteltu. Taisi olla viimeksi 2010 viimeisellä keikalla. Ei olla Laurin kanssa törmätty, vaikka ollaan yhtä aikaa kierretty, Paarma kertoo.

- Hienoa, kun miehellä menee hienosti. Toivottavasti on herralla kaikki hyvin. Silloin mentiin aika lujaa ja varmaan vauhtisokeaksi tuli yksi jos toinenkin siinä bändissä, pakostakin se jossain tuntui ja näkyi. Kyllä lähtö oli kuitenkin loppupeleissä yllätys, mies henkäisee.

Muusikko ei kuitenkaan tilitä katkerana, vaan hymyilee sukulaismiehestä puhuessaan.

- Elonkerjuulla menee hienosti, Latella menee hienosti, mikäs sen mukavampaa. Maailmaan mahtuu musiikkia, onneksi, Paarma iloitsee.

Lenni Paarma on Elonkerjuun rumpali ja Lauri Tähkän serkku. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Lauri Tähkä flirttaili naisfanille keikalla - antoi kitaransa: "Nähdään keikan jälkeen!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat