Kuva: Senja Rapila

Cheek yllättyi Los Angelesissa: Amerikkalaisetkin tunnistivat suomalaisen räppärin

21.11.2017 12:15 - Anna Hopi

Cheek ei tiennyt, että hänellä on faneja myös rapakon takana.

Räppäri Cheek, 35, on tottunut siihen, että hänet tunnistetaan kaikkialla, minne hän meneekin. Siksi lomamatkat ulkomailla ovat tähdelle paljon kaivattua rauhoittumisaikaa. Tai niinhän sitä luulisi. Voice.fi -sivuston haastattelussa Cheek muistelee Sä huudat -musiikkivideon kuvausmatkaa Los Angelesiin, jossa hän kohtasi faneja yllättävässä tilanteesssa.

- Yövyin Mondrianissa hotellissa. Ajoin auton hotellin pihaan ja menin sisään kirjautumaan sisään hotelliin. Amerikkalainen ovimies pysäytti minut, ja tunnisti minut Cheekiksi. Mietin, onko tämä joku piilokamera. Hän tiesi Anna mä meen -musiikkivideon ja tunsi jonkun tyypin, joka on ollut tekemässä videota. Olin ilahtunut siitä, että täällä toivotetaan tervetulleeksi kunnolla, Cheek muistelee.

- Kävin hakemassa huoneeni avaimen ja kävin aulabaarissa managerini Carlan kanssa. Heti seuraava tyyppi tulee juttelemaan englanniksi, että "Cheek, mitä sä täällä teet". Hänellä oli kaksi kaveria vieressä, joille hän selitti, että "tässä on suomalainen rap-artisti." Olin ihan varma, että olen jossain piilokamerassa, eihän siinä ole mitään järkeä, että jotkut amerikkalaiset tunnistavat minut.

Laulaja sanoo, että Suomessa hauskoja fanikohtaamisia sattuu päivittäin. Hän sanoo saavansa kommentteja eri ikäisiltä ihmisiltä. Cheek kertoo hymyillen eräästä 65-vuotiaasta naisfanista, joka tuli kertomaan taannoin, että seuraa häntä tiiviisti Snapchatissa.

- Hän sanoi olevansa snäppimummo. Hän muisti jopa yhden tyhmän läpän, jonka heitin taannoin snapissa. Sanoin siinä omasta "snäppiviitasta", ja esiinnyin viitta päällä. Kun näin naisen, hän heti muisteli, millaisia snäppiviestejä lähettelen. Se oli hauskaa, räppäri kertoo.

Lue myös: Cheek poseerasi suloisessa yhteiskuvassa Otuksen kanssa: "Vapaapäivän löhöilyt"

Kilpailut

Uusimmat