Kuva: YouTube

Samu Haber ja Haloo Helsinki! -muusikot tekivät yhdessä hyväntekeväisyyskappaleen - kuuntele

02.03.2018 12:17 - Reija Saarinen - Luettu 1 149 kertaa

Kappale on hyväntekeväisyyskappale jääkiekkoseura HIFK:lle.

Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu Samu Haber sekä Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen, Jere Marttila sekä Jukka Soldan yhdistivät voimansa ja tekivät kappaleen, joka on todellinen kunnianosoitus jääkiekkoseura HIFK:lle.

Lynyrd Skynyrdin alun perin vuonna 2003 julkaiseman ja HIFK:n kotipeleistä tutun kappaleen uusi versio on kiitos ja kunnianosoitus jääkiekkoseura HIFK:lle. Kappaleesta saatu tuotto lahjoitetaan junioritoiminnan tukemiseen.

- Mä olen kuullut alkuperäistä biisiä hallilla jo pitkään ja oli huikeata saada olla mukana toteuttamassa uutta versiota synttärilahjaksi maailman rakkaimmalle seuralle. Studiossa nousi kylmät väreet, kun kaikki hienot ja vaikeammatkin muistot hallilta tulvivat mieleen. Muistan, miten tiukkaa mutsilla oli aikanaan maksaa mun junnulätkän kuluja ja on siistiä, että kaikki raha tästä menee pienille kiekkoilijoille, kertoo Samu Haber.

Samoilla linjoilla on myös Hakanen.

- HIFK on perinteinen ja asiantunteva organisaatio, jonka taustajoukot tekevät tärkeää työtä helsinkiläisten lasten ja nuorten urheiluharrastuksen parissa. Oli kunnia olla mukana tekemässä tätä biisiä, ja erityisen mahtavaa oli saada biisille mukaan myös kuorollinen IFK:n faneja, kuvailee Leo Hakanen.

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Samu Haber: "Olen sellainen ällöherkkis"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat