Kuva: Senja Rapila

Elias Kaskinen julkaisi menevän rakkausbiisin: "Toista vahtimalla ei tule onnelliseksi"

11.05.2018 18:00 - Henna Koste

Tänään julkaistu Puolet-kappale kertoo jaetusta ilosta. Elias Kaskinen toteaa, ettei ole mustasukkaista tyyppiä.

Elias Kaskinen & Päivänsankarit julkaisi tänään uuden Puolet-kappaleen. Yhtye kuvaileekin biisiä rakkauden kesän 2018 soundtrackiksi.

- Kappale sai alkunsa tammikuussa Australian lomalla. Näin ja koin hienoja juttuja ja paikkoja reissussa. Reissuseurana olivat siskoni ja heidän miehensä. Katsoin, kun he yhdessä fiilistelivät kumppaneidensa kanssa. Oli hirveä tarve päästä kertomaan kokemuksistaan. Hienot kokemukset jäävät vähän puolikkaiksi, jos niitä ei pääse jakamaan toisen kanssa. Jaettu ilo on paras ilo, Kaskinen kuvailee.

Puolet oli ensimmäinen kappale, jota Kaskinen alkoi kirjoittamaan pitkän kirjoitustauon jälkeen. Teksti on jälleen artistin mukaan elettyä elämää. Kappaleessa Kaskinen laulaa, että toinen saa tulla ja mennä, eikä häntä voi omistaa. 

- En koe olevani kovinkaan mustasukkainen. Jos erityisen ihmisen kanssa alkaa rakentamaan elämää, toki kiinnostaa mitä tapahtuu. Tässä ammatissa kierrän ympäri Suomea baareissa yömyöhään, siitä ei tulisi mitään ilman luottamusta. Toista ihmistä vahtimalla ei tule onnelliseksi, Kaskinen toteaa.

Mies kertoo saaneensa kappaleesta positiivista palautetta. 

- Luen tässä vaiheessa kaikki kommentit isolla mielenkiinnolla. Ihmiset ovat tykänneet tosi paljon biisistä. Vaikuttaa siltä, että tätä ihmiset haluaisivat kesällä luukuttaa. Moni on samaistunut kappaleeseen. Se on hienoa, Kaskinen iloitsee. 

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Elias Kaskinen uudella innolla keikkalavoille: "Hetken oli vaikeaa tehdä uusia biisejä"

Kilpailut

Uusimmat